Vietnam visninger Tour

Tour Code : ETV1310
Destination : Hanoi - Maichau - Halong - Cat Ba Island - Hue - Hoian- Nha Trang - Ho Chi Minh - Cu Chi - Mekong Delta
Start City : Hanoi
Activity :  
Duration :  16 dage / 15 nætter

Start Price :   707 - 1446 US $ See English version and send enquiry to us Vietnam Impressions Tour
 

Tour Descption:
Denne nydesignede tur er pakket fuld af sort dækker de største seværdigheder i både det nordlige og sydlige Vietnam i 16 dage.

Gallery:

Ha Noi

Hue

Ho Chi Minh City

Cat ba Island

Hai Phong

Ha Long Bay

Ho Chi Minh City

Hoi An

Hoi An

Hoi An

Hue

Hue

Hue

Hue

Hue

Nha Trang

Nha Trang

Nha Trang

Nha Trang

Nha Trang

Nha Trang

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City

Cu Chi Tunnels

Cu Chi Tunnels

Mekong Delta

Mekong Delta

Mekong Delta

Mekong Delta

Mekong Delta

Tour Itinerary :
Dag 01: Hanoi (Dinner)

I dag er ankomstdagen og en overførsel vil blive ydet fra lufthavnen til hotellet. Der er ingen planlagte aktiviteter for i dag, men i aften vil vi mødes med vores leder og kolleger rejsende til at drøfte konturerne af turen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Efter gruppemødet, som normalt tager en time, vil vi have middag på en af Hanoi's mange fine restauranter.

Dag 02: Hanoi, tusinder år på kulturområdet (Morgenmad / Frokost / aftensmad)
Her til morgen kører vi til Ho Chi Minh Complex, som indeholder mausoleum af de nationer 'grundlægger Ho Chi Minh. Her store menneskemængder samles for at betale deres henseender svarer til den mand, de blot kalder Onkel Ho, som de tavst fil forbi hans glas sarkofag.

De komplekse indeholder også One Pillar Pagoda, hvis oprindelse går tilbage til grundlæggelsen af byen i det 11. århundrede. Den pagode, supported af en enkelt sten søjle, siges at ligne en lotus blomst. Præsidentpaladset og onkel Ho's hus på pæle, kan også ses her. Ho Chi Minh var ikke godt med tanken om, der bor i et palads, og så havde de mere simple stylte hus bygget til ham.

Vi følger dette med en spadseretur i Hanoi's pulserende Old Quarter og Hoan Kiem Lake, omdrejningspunktet for byen. Legenden siger, at i det 15. århundrede kejser Le Thai besejrede At de invaderende kinesiske ved hjælp af en magisk sværd. Mens roning på søen en enorm skildpadde greb Sværdet fra hans greb. Kejseren tog dette til at betyde, at fred var vendt tilbage, og sværdet var blevet givet tilbage til sin skytsånd. Til ære for begivenheden han omdøbte søens Ho Hoan Kiem '- Lake af den restaurerede Sword. The Old Quarter med sin travle gader er hjemsted for hundredevis af små blomstrende virksomheder, der hver gade betegner sin samhandel, såsom Tin Street eller Fisk Street. Vi går rundt i spændende Don Xuan omfattet mærkeet, den største i Hanoi. Her kan du købe alt fra ghost penge (normalt falske 100 dollar regninger!) Til efterligning Rolex ure.

Om eftermiddagen besøger vi templet for Litteratur, lokalisering af Vietnams ældste universitet, der går tilbage til det 11. århundrede. Templet er dedikeret til en af verdens mest berømte lærde, Confucius. Inde i templet grunde enorme sten stele hvile på ryggen af endnu større sten skildpadder (på vietnamesisk kultur skildpadden repræsenterer levetid). Den stele registrerede navnene på de beståede kandidater, der senere skulle gå over til at blive mandariner i kejsere retten. Herfra besøger vi det imponerende Museum of Etnologi, de fineste museum i Vietnam. Dette museum er dedikeret til Vietnams 54 etniske minoriteter, hvoraf flere vil vi se på vores kommende trek.

Dag 03: Mai Chau Trek - Home af en etnisk White Thai (Morgenmad / Frokost / aftensmad)
Efter morgenmaden vi afvige Hanoi for Hoa Binh-provinsen og byen Mai Chau. Dette naturskønne drev tager omkring tre timer. Undervejs passerer vi områderne tapioka og sukkerrør samt rismarker. Efter frokost i en traditionel stylte hus thailandske folk, drev vi i en time Sa Linh Village for at starte vores trekking. Den grønne og forrevne bjerglandskab kombineret med den farverige lokale befolkning gør dette til en uforglemmelig oplevelse. I dag går vi ad grusveje og små stier, der anvendes af de lokale. Vores destination for denne aften er Hang Kia landsby, hjemsted for H'mong Minority folk. Her overnatter som gæster en Hmong familie i et traditionelt langhus, beliggende i en malerisk dal af fersken plantager.

Dag 04: Mai Chau Trek - Home af en etnisk White Thai (Morgenmad / Frokost / aftensmad)
I dag får vi godt og grundigt væk fra alfarvej, som vi trek gennem tropisk regnskov, ved hjælp af lokale spor og går gennem kornmarker som vi ned for at Mai Chau Valley. Langs den måde, vistøder den lokale landsbyboere, da de går om deres daglige gøremål: hvad enten det er at dyrke marker, skovning eller hyrdning bøffel. Turen tager normalt omkring 7 timer og er ganske stejl på steder. Frokost vil blive ydet undervejs, og hvis vejret tillader det, vil vi have en picnic i nærheden af en lallende bæk ved foden af dalen. Herfra passerer vi gennem flere White Thai landsbyer, og er sikker på at tiltrække opmærksomhed, da denne del af landet modtager meget få besøgende. Vi ankommer til Van landsby sidst på eftermiddagen og har tid til at gå rundt denne charmerende lille landsby, så vi kan forstå lidt mere om, hvordan folk lever. Landsbyen er hjemsted for det thailandske folk, og vi i aften vil være deres gæster på en af deres traditionelle stylte huse. Der vil vi være ristet som ærede gæster og vil være i stand til at prøve nogle af deres hjemmelavede risvin.

Dag 05: Mai Chau - Hai Phong (morgenmad)
Her til morgen vi trek et par Hours gennem adskillige flere thailandske landsbyer. Vi går på dalen og er omgivet af rismarker og smuk natur. På den lille landsby Khoe vi mødes med vores ventende bil og kører tilbage mod Mai Chau. Frokost Igen i Mai Chau, og der er også mulighed for at gøre lidt souvenir shopping, inden vi fortsætter til Vietnam travleste havn og tredje største by, Hai Phong.

Dag 06: Hai Phong - Cat Ba Island, homeland af mange vietnamesiske bådflygtninge '(Morgenmad / Frokost / aftensmad)
Her til morgen slentrer vi rundt Hai Phong, kendt for sin smukke franske kolonial arkitektur. På vejen besøger vi Bymuseum, Du Hang pagoden og Hang Kenh Tapetet Factory.

Så ved 1 pm vi bord på lokale færge til Cat Ba øen, ankommer til omkring 4:30 Dette giver os den perfekte mulighed for at møde nogle lokale og endda prøve vores vietnamesiske! Resten af dagen og aftenen er gratis. Du må gerne undersøge the nærliggende strande eller måske strække dine stemmebånd i en af Cat Ba mange Karaoke barer i aften.

Dag 07: Ha Long Bay, Faldende Dragon (Morgenmad / Frokost)
I dag har vi bord på vores eget private båd til et fem-timers cruise rundt om afsondret og majestætiske Halong Bay. Beliggende i Tonkin-bugten, Halong Bay dækker et areal på over af 1.500 kvadrat km. Legenden siger, at en stor Drage faldt til jorden, skaber den naturlige underligt, at der er Halong Bay. Faktisk Halong betyder "faldende dragon '.

Denne UNESCO opført World Heritage Site er det perfekte sted at slappe af midt i det tårnhøje kalksten karsts. Øerne er indeholdt i bugten er fyldt med strande, grotter og smukke huler. En sådan hule mentes at have gemt træ stakes at general Tran Hung Dao bruges til at sabotere de invaderende mongolske flåde i det 13. århundrede. Vi har chancen for at svømme i bugten's smaragd farvande og også besøge en af sine mange pragtfulde CAVes.

Mens om bord på vores båd en vidunderlig seafood frokost vil blive serveret. Der vil være tid til en anden svømme efter frokost, eller hvis du foretrækker det, kan du blot dase rundt på dækket og nyd solen. Om eftermiddagen kører vi tilbage til Hanoi. På rejsen tilbage til Hanoi vi stopper ved Sao Må velgørenhed center. Dette er en ikke-statslig organisation løbe for handicappede. I aften vi bord på berømte Genforeningen Express til vores sydgående tog til Hue.

Dag 08: Hue (Vietnam's Royal Past) (Morgenmad / aftensmad)
Vi ankommer i Hue, Vietnams tidligere hovedstad indtil 1945, om eftermiddagen og overførsel til vores hotel. Der er mange ting at se i denne by, betragtes af mange som den kulturelle centrum af Vietnam. Det Kongelige Grave Nguyen kejsere i udkanten af byen er let tilgængelige på cykel. Den Nguyen dynastiet udelukkes Vietnam fra 1802 indtil 1945 og flere af sine mest fremtrædende kejsere ligger begravet i de omkringliggende koblingerntryside. En af de mest imponerende grave, at kejser Ming Manh, er beliggende i en smuk anlagt have. Det siges, at det tog 13 år at finde en passende gravplads for Kejseren, og ved ankomsten er det ikke svært at se, hvorfor de i sidste ende valgte dette sted. Set på bredden af Parfume-floden og omgivet af smukke bakker er det et roligt og idyllisk sted.

Heller ikke må gå glip af, er Citadel, som indeholder Imperial City og Forbidden Purple City, Kejserens privatbolig. Begge blev næsten helt ødelagt under Tet-offensiven i 1968, hvor kommunisterne tog byen fra syd og holdt det i 3 uger. Brystværnet af Citadel vidner om forfærdelige kampe, der gik på inden for dets vægge og er fyldt med granatsplinter og skudhuller. Nu takket være UNESCO finansiering, en stor del af City bliver trofast tilbage til sin tidligere herlighed. De Imperial City, som blev oprettet i det 19. århundrede og inspireret af den forbudte City i Beijing, har mange paladser og templer indeni. Du indtaster gennem imponerende Ngo man Gate og fortsætter forbi kejserens trone værelse. En af de mest interessante dele af byen er det fædrene Temple dedikeret til mindet om den tidligere kejsere. Som med vietnamesiske samfund i almindelighed, mener folk, at når du dør du blot gå til en anden verden, og derfor skal du stadig være beæret og kiggede efter.

Et andet vigtigt område i Hue er Thien Mu, eller himmelske Lady Pagoda. Beliggende 4 km opstrøms på bredden af Parfume-floden, det er en aktiv buddhistisk kloster med sin oprindelse helt tilbage til 1601. Et af de mest gribende viser her er en bil, der tilhører en tidligere munk, Thich Quang Duc, der i 1963, kørte til Saigon og sat sig ild for at protestere mod den sydvietnamesiske regime og dets behandling af buddhister.

Dag 09: Hue - Hoi An, den charmerende gamle bydel (morgenmad).
I dag har vi fortsætte mod syd ad landevej tilHoi An. Landskabet undervejs er smukt, som vi knus kystlinje Det Sydkinesiske Hav, før afviklingen vores vej op spektakulære Hai Van passere. Her stopper vi for at beundre den fantastiske udsigt mod nord til Lang Co strand og sydpå til Danang City. Når i Danang vi stopper for at besøge Cham Museum. Det huser den mest komplette samling af Cham artefakter overalt i verden. Vi fortsætter videre til Kina Beach, hvor amerikanske GI's bruges til at få deres R & R (hvile og afslapning!) Og Marble Mountains, hvor de fem toppe repræsenterer de fem elementer i universet (vand, træ, ild, metal og jord). Den største peak, Thuy Son, indeholder en række huler, som er blevet buddhistiske helligdomme. Turen tager ca 5 timer. Om eftermiddagen vil vi have vores første glimt af Hoi An med en spadseretur i den gamle bydel.

Dag 10: Udforsk Hoi An, en UNESCO World Heritage Site (morgenmad)
Hoi An, tidligere kendt som Faifo til tidlig vestlige handlende er acskade, lille by som let kan udforskes til fods. Mellem det 17. og 19. århundrede Hoi An var en blomstrende international handel havn med et stort kinesisk og japansk befolkning. Så i anden halvdel af det 19. århundrede havnen begyndte at mudre til, og de fleste af byens kommercielle interesser flyttet til nærliggende Danang. Mere end noget andet sted i Vietnam, bevarer Hoi An følelsen af århundreder tidligere, og er en favorit hos alle rejsende. Du kan bruge din tid gå rundt den historiske by slikke atmosfære, udforske de mange kinesiske samling haller og fascinerende fædrene hjem, hvoraf nogle har været besat af den samme familie i femten generationer.

Et af de mest spektakulære Forsamling Halls er Phuoc Kien Assembly Hall, bygget i 1690. Den pagode inde indeholder indviklede statuer og kunstværker, dels dedikeret til Thien Hau Thanh Mau, Gudinde til søs og beskytter af fiskere. Den uofficielle symbol for byen er den japanske Covered Bridge, Hvilket er over 400 år gammel. Det menes, at det blev bygget for at forbinde de to samfund. Byen er også berømt for sine butikker, bl.a. det store antal skræddere. Hvis du ønsker, kan du have en helt ny garderobe til dig her! Flodbredden marked er altid syder af aktivitet, især i de tidlige morgentimer, når dagens fangst ankommer.

Du kan lide at tage en båd tur med en af de lokale kvinder over hele Thu Bon-floden. Måske du gerne vil leje en cykel og kør ud på en naturskøn tur til Cua Dai stranden, ca 4 km væk, standse undervejs på nogle af de omkringliggende landsbyer. Der er endda mulighed for at forbedre dine kulinariske færdigheder med en vietnamesisk madlavning lektion! En ting er sikkert - der er ingen mangel på ting at gøre i denne by!

Dag 11: Nha Trang: Paradise Beach (morgenmad)
Vi ankommer i Nha Trang i de tidlige morgentimer. Vores tid i Nha Trang er gratis for afslappende og slikkesolen på de smukke hvide sandstrande og svømme i det krystalklare varme vand. Vi har mulighed for at prøve nogle snorkling eller dykning eller tage en bådtur til de nærliggende øer.

Dag 12: Nha Trang - Saigon (morgenmad)
Gratis dag i Nha Trang, inden ombordstigning på natten tog til Saigon.
 
Dag 13: Ho Chi Minh City og Cu Chi Tunnels (Morgenmad / Frokost / aftensmad)
Efter vores ankomst i Ho Chi Minh City, tidligere kendt som Saigon, vi overfører til vores hotel. Ho Chi Minh City er den største og travleste by i Vietnam med en befolkning på 6 millioner mennesker. En stor del af det daglige liv foregår på gaden, som er foret med butikker, boder og sælgere med deres varer spredt ud på fortovet.

Gå ikke glip af den livlige Ben Thanh Market - et fantastisk sted for gode tilbud af enhver art! Der er flere interessante seværdigheder i Saigon. The War Remnants Museum har et væld af billeder frakrigene, de mest bevægende er en ret galleri 'Requiem', som er dedikeret til vietnamesiske og udenlandske journalister og fotografer, der omkom under det franske og amerikanske konflikter.

Genforeningen Palace var tidligere residens for præsidenten for Sydvietnam til 30. april 1975, da den nordvietnamesiske kampvogne kom ned gennem den forreste porte, hvilket bringer den amerikanske Krig til en dramatisk afslutning. Tæt på slottet nogle af de bedste eksempler på fransk kolonial arkitektur er repræsenteret i form af Notre Dame Cathedral og den centrale Post Office.

Notre Dame Cathedral blev bygget mellem 1877 og 1883 og stenen bruges til at oprette det blev eksporteret i sin helhed fra Frankrig. Ved siden af katedralen ligger det centrale Post Office, færdig i 1891. Det er endnu et fint eksempel på fransk arkitektur og er Vietnams største posthus. For alle dens franske kolonihistorie Men Ho Chi Minh City er langt og væk Vietnams mest moderne storby. Det har mange shopping indkøbscentre, biografer, diskoteker og en forvirrende række af barer.

I eftermiddag har vi en udflugt til den berømte Cu Chi tunneller. Dette netværk af tunneler, som strakte sig over 200 km, blev legendariske i løbet af 1960's. Den Cu Chi tunneler spillede en afgørende rolle i den amerikanske krig i, at de gjorde det muligt for Viet Cong at styre et stort landområde kun 30 til 40 km fra Saigon. På sit højeste, strakte tunnelen systemet fra Saigon til den cambodjanske grænse. Netværket, hvoraf dele var flere niveauer dybe, indgår utallige fælde døre, der er specielt indrettet beboelsesrum, lagerfaciliteter, våben fabrikker, felthospitaler, kommandocentraler og køkkener. I dag resterende tunneller er blevet en stor turistattraktion, der giver den besøgende en unik oplevelse og fornemmelsen af hvad underjordisk liv i den amerikanske krig må have været. Tunnelerne er blevet udvidet til vores fordel (ellers ville vi ikke være i stand til at opføre dem.) For de interesserede er der endda mulighederten mulighed for at affyre skud fra en AK 47 eller MK16 på den nærliggende skydebane. Angiveligt den gamle træ mål lignede US Marines.

Dag 14: Ho Chi Minh City - Cruising langs Mekong-floden (Morgenmad / Frokost / aftensmad)
Her til morgen rejser vi ad landevejen til den lille by Cai Be i hjertet af Mekong Delta. Herfra vil vi bord på vores båd og tage på krydstogt rundt bifloder til mægtige Mekong-floden.

På vejen besøger vi nogle lokale håndværksvirksomheder, herunder puffede ris og ris papir beslutningstagere, bonsai planteskoler og dambrug samt udforske en flydende marked. Hver båd normalt sælger et bestemt element, hvad enten det er græskar, ananas, sukkerrør osv., og med henblik på, at kunden ved, hvor at shoppe, de hænger dette punkt fra den højeste del af båden. Herfra går turen ud i Mekong-floden selv, en enorm vandflade. Mekong-floden begynder sit liv i Tibet og rejser 4.500 km gennem seks lande bnden i sidste ende løber ud i Sydkinesiske Hav. Vores frokost vil blive ved bredden af en af de mange kanaler, at interlace området, og vil omfatte den meget velsmagende "Elephant øre fisk«. Efter frokost fortsætter vi med at flette vores vej gennem det indviklede netværk af kanaler. Kanalerne bære alt fra menneskelige last til enorme ris pramme og er selve livsnerven i Delta. Traveling med båd giver dig et unikt perspektiv på livet her og senere kan vi endda navigere nogle af de smalleste kanaler i små robåde. I aften vil vi gæster af en lokal familie i hjertet af Vinh Long i et hjem ophold.

Dag 15: Mekong Delta - Ho Chi Minh City (Frokost / aftensmad)
Efter en afslappet morgenmad vi sige farvel til vores charmerende værter og tage båden til at besøge de kulturelle landsby nær byen Vinh Long. Her kan vi se mursten ovne, tofu og keramiske fliser fremstilling og endda en kiste-maker! Fra Vinh Long vi overfører ad vej tilbage til Ho Chi Minh Cityom eftermiddagen. Vi har et par gratis timer i HCM City før han sluttede vores rejseleder for en afskedsmiddag i aften. Måske du kan tage en cyclo og udforske Cholon, Saigon China Town. Hvis det er tilfældet, skal du sørge for at tjekke ud Binh Tay marked det største marked i Vietnam.

Dag 16: Afgang Ho Chi Minh City (morgenmad)
Turen slutter efter morgenmad. Der vil være en overførsel venter på at tage dig til lufthavnen for afrejse flyvning. Slut på turen.

Tour Included:
¤ A / C privat bil / bus
¤ Togbilletter som anført i programmet (Første klasse)
¤ Boat at besøge Halong Bay, Hue, Nhatrang, Mekong-deltaet
¤ Professional fremmedsprog talende guide (venligst bestil dit sprog tour guide)
¤ Alle optagelse omkostninger til steder, der er nævnt i rejseplanen
¤ Rejse forsikringer.
Tour excluded:
¤ visumansøgning gebyrer
¤ Frokost på den første dag
¤ Internationale flybilletter og lufthavnsskatter
¤ Personlige / andre udgifter
¤ Drinks
¤ Enkeltværelse

Tour Price(Price per Person in US $)
Type Number of Travellers Internet Price

Group
2 pax
3 pax
4 pax
5-6 pax
7-8 pax
9-10 pax
11~12 pax
Sgl. Sup.
2 star

1170

980
860
810
720
710
670
250
3 star
1340
1180
1030
980

880

840
840
375

4 star

1770
1600
1450
1410
1320
1300
1250
680
5 star
2290
2120
1970
1920
1820
1800
1760
1080
*Note: Number of Person in Group/Pax Tour cost per Person (in US $)

 

Book Now!

See English version and send enquiry to us Vietnam Impressions Tour

Your Name : (*)  
From (Email Address) : (*)    
Your Tel :
To :
Subject : (*)
Booking message : (*)
 

(Please leave us a message, you will get our responses within 12 hours.)Indochina Tours

Vietnam Tours

Halong Cruises

VIETNAM

halong bay cruises

Halong Bay

mekong delta cruises

Mekong Delta Cruises

sapa tours

SAPAVietnam