Smag Af Vietnam Tour

Tour Code : ETV1348
Destination : Ho Chi Minh - Tay Ninh - Cu Chi - Mekong Delta - Danang - Hoian - Hue - Halong - Hanoi
Start City : Ho Chi Minh City
Activity :  
Duration :  10 dage / 9 nætter

Start Price :   436 - 928 US $ See English version and send enquiry to us Taste Of Vietnam Tour
 

Tour Descption:
Alle højdepunkterne i denne fantastiske land er dækket i denne kompakte rejse. Historie, den gamle verdens charme og livlige farver er blot nogle af de ting, du vil opleve på denne rejse gennem forbløffende smukke Vietnam. Turen starter i Ho Chi Minh, som går gennem den centrale Vietnam, før der sluttede i Hanoi
Gallery:

Mekong Delta

Hoi An

Cuchi Tunnel

One Pillar Pagoda in Hanoi

Halong bay

Halong Bay

Hoi An

Hanoi

Hanoi

Hue

Hue

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City

Tour Itinerary :
Dag 01: Ankomst - Ho Chi Minh City
Ved ankomsten til Tan San Nhat Airport, er du nået, og overført til hotel. Ho Chi Minh City er et centrum for handel, finans, kultur og turisme i Vietnam. Denne travle metropol, modsigelse af sin nordlige pendant, er overfyldt med motorcykler og biler, ophidset af talrige shopping område og fortovscaféer. (Hvis tiden tillader det) slentrer vi rundt i Down Town for at udforske de forskellige lokale måder at leve på. Overnat i Ho Chi Minh City.

Dag 02: Ho Chi Minh City - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minh City (morgenmad)
Lederen kvartal Cao Dai sekt er beliggende i Tay Ninh. Denne religion blev grundlagt i 1923 og nu numre over 2 millioner medlemmer. Efter morgenmaden vi rejser af veje til Tay Ninh at se det rigt udsmykkede tempel Cao Dai og deltage i de fantastiske middagstid tjenesten, når tilhængere fylde hallen bærer farvede klæder, et symbol på den besynderlige kombination af Konfucianisme, taoisme og buddhisme.Derefter fortsætter vi til den berømte Cu Chi Tunnels, som var en utrolig underjordisk netværk bygget af vietnamesiske krigere under den lange kamp for uafhængighed. De tunneller, der er indeholdt hospitaler, plus logi og skoler, og blev brugt som en militær base for Vietcong i den amerikanske krig. Overnat i Ho Chi Minh City.

Dag 03: Ho Chi Minh City - Mekong Delta - Ho Chi Minh City (Morgenmad / Frokost)
Tekst ud af byen, vi rejser af veje til Mekong Delta, Vietnam største ris skål. Ved ankomsten til My Tho vi gå i gang med en båd navigere rundt i indviklede små kanaler i deltaet regionen, som er en fantastisk måde at overholde de lokale livsstil close-up og fange en opfattelse punkteret af mange øer. Den spændende udflugt vil passere den frodige grønne vegetation, før der ankommer til den berømte Unicorn Island. Her har vi mulighed for at slentre rundt en plantage, smag mange årstidens frugter og nyde en vidunderlig traditionel musik.

Næste stop på voresTuren er Ben Tre provinsen for at besøge nogle fascinerende lokale industrier. Efter fest på et stort frokost vender vi tilbage til Ho Chi Minh, stop off på vejen for at se de smukke Ving Trang pagoden og Cho Lon, Saigon's China Town, som er fyldt med hellige templer og mystiske, snævre gader. Overnat i Ho Chi Minh City.

Dag 04: Ho Chi Minh City - Danang - Hoian (morgenmad)
I dag bruger vi en halv dag at se nogle store seværdigheder i byen. Vi passerer den nu nedrevne krigstid amerikanske ambassade, før vi besøger Reunification Palace, som var tidligere residens for præsidenten for Sydvietnam indtil udgangen af april 1975, og nogle franske koloniale strukturer herunder Notre Dame katedralen, den gamle Sai Gon Post Office. Efter at have set Jade Kejseren Pagoden og krigen Remnant Museum, fortsætter vi vores tur til det travle Ben Thanh marked, hvor alt og alt er til salg!. Næste stop på vores tur er Danang via en kort flyvetur fra Ho Chi Minh. På Arrival du vil blive mødt og kørt til Hoian, som oprindeligt var en Cham havneby, men har været påvirket ned århundreder af et mylder af handlende fra forskellige kulturer. Overnat i Hoian.

Dag 05: Hoian - Hue (morgenmad)
De gamle arkitektur Hoian er en fascinerende kombination af vietnamesiske traditionelle tegn med kinesiske og japanske indflydelse. Der er masser at se i denne dejlige og rolige by, hvoraf nogle er den berømte japanske Overdækket Broer, den Keramik Museum, 200 år gamle Tam Ky House, Chua Ong Pagoda, det pulserende marked. Vi besøger dem på vores morgen spadseretur forbi mange lave flisebelagt huse spredt langs de små gader og samling haller, der afspejler byens multikulturelle fortid. Når de forlader Hoian, kører vi nordpå til Hue. Undervejs gør vi stop ved den sensationelle Marble Mountains, Non Nuoc Beach og Danang City for et besøg på Cham Museum. Vi følg vejen krydser over den naturskønne Hai Van Pass før arrivnelse i Hue, Vietnams sidste kejserlige hovedstad i Vietnam. Overnat i Hue.

Dag 06: Hue (morgenmad)
Efter morgenmaden vi gå i gang med en båd for krydstogt opstrøms på Parfume-floden, som også giver os en forsmag på det naturskønne landskab samt en behagelig besøg til den smukke pagode af Thien Mu. Når de forlader dette symbol på Hue vi fortsat at navigere til det mausoleum af kejser Minh Mang, i en rolig indstilling af haver og søer. Næste stop på vores tur er den omfattende kongelige grav af kejser Tu Duc og den berømte pagode i Tu Hieu. Vender tilbage til byen, så tager vi en tur til det livlige Dong Ba Marked og forbi mange fantastiske spise spots, hvor de besøgende har en chance for at smage nogle lokale delikatesser. Overnatte på i Hue.

Dag 07: Hue - Hanoi - Halong (morgenmad)
Den massive citadel af Hue, der indeholder Imperial City og Purple Forbidden City, er ikke at gå glip af. Denne kongelige residens var alt, men ødelagt under 1968-Tet-offensiven, Men det er stadig fascinerende at gå blandt ruinerne. Vi besøger dette mesterværk, og har fri tid til at udforske byen inden ombordstigning en kort flyvetur til nord. Ved ankomsten til Hanoi vi gå i gang med en tre og halv times kørsel til Halong, sandelig et af Vietnams mest naturskønne imponerende seværdigheder. Undervejs vil vi have mulighed for at gøre stop som du ønsker, at strække benene og tage billeder. Overnat i Halong.

Dag 08: Halong - Hanoi (Morgenmad / Frokost)
Den forunderlige Halong Bay er virkelig et af Vietnams mest imponerende naturskønne seværdigheder. Tekst ud af byen vi gå i gang med en båd til en udforskning af den legendariske Halong Bay. Denne spændende fem timer krydstogt vil give os en fantastisk udsigt over den maleriske natur blanding med himlen og omkring 3.000 kalkstensøer stigende forbløffende fra den klare og smaragd vand. Kalken Karst formationer er vrimler med strande, grotter og smukke huler. Undervejs vil vi anker for en afslappet svømmetur i en afsondretbugt og en fornøjelig besøg i en af de mange skjulte grotter under tårnhøje klipper. Efter en seafood frokost om bord vi vender tilbage til Ha Noi, stop undervejs på Dong Trieu keramik landsbyen. Overnat i Ha Noi.

Dag 09: Hanoi (morgenmad)
I dag har vi nyde en hel dag byrundtur startende med Ho Chi Minh Complex. Denne berømte websted indeholder mausoleum af nationens grundlægger Ho Chi Minh, præsidentpaladset og Ho Chi Minh's hus på pæle. Tæt på denne komplekse er One Pillar Pagoda, hvis oprindelse går tilbage til grundlæggelsen af byen. Vi følger dette med Temple of Literature, som er kendt som det første universitet i Vietnam og den imponerende Ethnologic Museum, dedikeret til Vietnams 54 etniske grupper. Den smukke West Lake og History Museum med en fremragende samling af artefakter, der illustrerer den vietnamesiske historie er også fremhæve vores tur. Vi besøger disse seværdigheder før du fortsætter til en fredelig sø Hoan Kiem. Foran denneSøen er den berømte vand dukketeater, hvor vi vil se en fantastisk performance. Overnat i Ha Noi.

Dag 10: Hanoi - Afrejse (morgenmad)
Der er en gratis tid for dig at slappe af eller yderligere at udforske Ha Noi. Turen slutter efter din overførsel til Noi Bai lufthavnen for afrejse. Slut på turen.
Tour Included:
  • A / c privat bil / van for afhentning, overførsel & sightseeing pr program
  • Engelsk / fransk talende tour guide.
  • Entré & rejsetilladelser.
  • Elephant forlystelser.
  • Hotelophold baseret på Twin / dobbelt eller tredobbelt aktie.
  • Måltider som anført i programmet (B = Morgenmad; L - Frokost D = aftensmad).
  • Indenrigsflyvning: Pleiku - Danang (Economy klasse)
Tour excluded:
  • Rejseforsikring.
  • Drinks & andre måltider ikke nævnt i programmet.

Tour Price(Price per Person in US $)
Type Number of Travellers Internet Price

Group
2 per
3-4 per
5-6 per
12-14 per
 
1098
1009
963
680
*Note: Number of Person in Group/Pax Tour cost per Person (in US $)

 

Book Now!

See English version and send enquiry to us Taste Of Vietnam Tour

Your Name : (*)  
From (Email Address) : (*)    
Your Tel :
To :
Subject : (*)
Booking message : (*)
 

(Please leave us a message, you will get our responses within 12 hours.)Indochina Tours

Vietnam Tours

Halong Cruises

VIETNAM

halong bay cruises

Halong Bay

mekong delta cruises

Mekong Delta Cruises

sapa tours

SAPAVietnam