Vietnam Exclusive Tour

Tour Code : ETV1349
Destination : Ho chi Minh - Tay Ninh - Cuchi - Mekong Delta - Danang - Hoian - Myson - Hue - Hanoi - Halong - Hoalu - Tamcoc
Start City : Ho Chi Minh City
Activity :  
Duration :  12 Days / 11 nætter

Start Price :   500 - 1077 US $ See English version and send enquiry to us Vietnam Exclusive Tour
 

Tour Descption:
Med en overflod af kulturskatte, fantastisk natur og nogle af de venligste mennesker i verden, tilbyder Vietnam den rejsende med en uovertruffen rigdom og mangfoldighed ...
Gallery:

Cai be Market in Mekong

Ho Chi Minh City

Hoian Ancient Town

Perfume River in Hue

Turtle Tower in Hanoi

Halong bay

MekongDelta

MekongDelta

Ho Chi Minh City

Cu Chi Tunnels

Cu Chi Tunnels

Tour Itinerary :
Dag 01: Ho Chi Minh City Ankomst (morgenmad)
Ved ankomsten til Tan San Nhat Airport, er du nået, og overført til hotel. Ho Chi Minh City, tidligere kendt som Saigon, er et centrum for handel, finans, kultur og turisme i Vietnam. Denne travle metropol, modsigelse af sin nordlige pendant, er spækket med cykler og motorcykler, ophidset af talrige shopping område og fortovscaféer. (Hvis tiden tillader det) slentrer vi rundt i downtown til at udforske de forskellige lokale måder at leve på.

Dag 02: Ho Chi Minh City (morgenmad)
I dag har vi nyde en hel dag sightseeing tur tager os til nogle store seværdigheder i Ho Chi Minh. Vi passerer den nu nedrevne krigstid amerikanske ambassade på vores vej til Genforeningen Palace. Denne berømte bygningsværk var tidligere residens for præsidenten i det sydlige Vietnam indtil udgangen af april 1975. Tæt på slottet er nogle slående fransk kolonistil strukturer herunder Notre Dame katedralen og det gamle Sai Gon Post Office. Opfølgningenning seværdigheder er History Museum og Jade Kejseren Pagoda. Vi besøger også den War Remnant Museum, før du fortsætter til det livlige Ben Thanh marked, hvor alt og alt er til salg! Resten af dagen vil være gratis for dig at udforske byen eller bare at slappe af.

Dag 03: Ho Chi Minh City - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minh City (Morgenmad / Frokost)
Lederen kvartal Cao Dai sekt er beliggende i Tay Ninh. Denne religion blev grundlagt i 1923 og nu numre over 2 millioner medlemmer. Efter morgenmaden vi rejser af veje til Tay Ninh at se det rigt udsmykkede tempel Cao Dai og deltage i de fantastiske middagstid tjenesten, når tilhængere fylde hallen bærer farvede klæder, et symbol på den besynderlige kombination af Konfucianisme, taoisme og buddhisme. Derefter fortsætter vi til den berømte Cu Chi Tunnels, som var en utrolig underjordisk netværk bygget af vietnamesiske krigere under den lange kamp for uafhængighed. De tunneller, der er indeholdt hospitaler, plus accommodation og skoler, og blev brugt som en militær base for Vietcong i den amerikanske krig.

Dag 04: Ho Chi Minh City - Mekong Delta - Ho chi Minh City (morgenmad)
Tekst ud af byen, vi rejser af veje til Mekong Delta, Vietnam største ris skål. Ved ankomsten til My Tho vi gå i gang med en båd navigere rundt i indviklede små kanaler i deltaet regionen, som er en fantastisk måde at overholde de lokale livsstil close-up og fange en opfattelse punkteret af mange øer. Den spændende udflugt vil passere den frodige grønne vegetation, før der ankommer til den berømte Unicorn Island. Her har vi mulighed for at slentre rundt en plantage, smag mange årstidens frugter og nyde en vidunderlig traditionel musik. Den næste stop på vores tur er Ben Tre provinsen for at besøge nogle fascinerende lokale industrier. Efter fest på et stort frokost vender vi tilbage til Ho Chi Minh, stop off på vejen for at se de smukke Ving Trang pagoden og Cho Lon, Saigon's China Town, som er fyldt med hellige templer og mysterious, smalle gader.

Dag 05: Ho Chi Minh City - Danang - Hoian (morgenmad)
En tidlig morgen overført til lufthavn til et fly til Da Nang. Ved ankomsten vi bliver hilst og kørt en kort afstand til Hoi An var oprindeligt et Cham havneby, men har været påvirket ned århundreder af et mylder af handlende fra forskellige kulturer. Der er masser at se i dette rolige og hyggelige by, hvoraf nogle er den berømte japanske Overdækket Broer, den Keramik Museum, den 200 år gamle Tamky House, Chua Ong Pagoda og den pulserende marked. Vi besøger disse seværdigheder på en fortryllende spadseretur forbi mange lave flisebelagt huse spredt langs de små gader og samling haller, der afspejler byens multikulturelle fortid.

Dag 06: Hoian - My Son - Hue (morgenmad)

Den næste destination på vores tur er Hue. Undervejs besøger vi My Son, den hellige Land Cham mennesker, der netop er blevet recorgnized som verdens kulturarv site. Når de forlader denne skelsættende vi fortsat our rejse til Hue med mellemlanding i den sensationelle Marble Mountains og Non Nuoc Beach. De snoede veje begynder som vi gør vores vej op spektakulære Hai Van Pass. På toppen af passet, vi stopper for beundrer en fantastisk udsigt mod nord til Lang Co og syd til Danang.

Ankommer i Hue vi ser massive citadel, der indeholder Imperial City og Purple Den Forbudte By. Denne kongelige residens var alt, men ødelagt under 1968-Tet-offensiven, men det er stadig fascinerende at gå blandt ruinerne.

Dag 07: Hue (Morgenmad)

Den smukke riverside pagode i Thien Mu, der nu bliver et symbol på Hue, og den omfattende kongelige grav af kejser Tu Duc ikke gå glip af. Vi inkludere disse i en halv dages krydstogt på Parfume-floden, som også giver os en forsmag på det naturskønne landskab samt en behagelig besøg i mausoleum af kejser Minh Mang, i en rolig indstilling af haver og søer. Efter en imponerende sejltur vi nyde en gåtur til det livlige Dong Ba marked,sælger en bred vifte af lokale varer og kunsthåndværk. Undervejs passerer vi mange fantastiske spise spots, alle ideel for besøgende at smage nogle lokale delikatesser.

Dag 08: Hue - Hanoi (morgenmad)

Efter morgenmaden vi udforske Hue på egen hånd, indtil overført til lufthavnen for en kort flyvetur nord. Ha Noi, Vietnam's hovedstad, er en stilfuld og nådig by, der bevarer en unik gammeldags charme og nogle Asiens mest slående kolonial arkitektur. Den afslappende atmosfære er også et højdepunkt af Hanoi. Efter at have checket ind på hotellet, har vi tid på at besøge den smukke sø Hoan Kiem med sine hellige tempel. Den maleriske West Lake og Dong Xuan Marked En perfekt måde at afslutte dagen er at nyde en kort cyclo udflugt gennem det travle gamle bydel gader opkaldt efter de specifikke varer, når der udbydes til salg på disse steder.

Dag 09: Hanoi - Halong (morgenmad)
De sightseeing rundtur i Hanoi begynder med Ho Chi Minh Complex, som indeholder mausoleum afnations grundlægger Ho Chi Minh, præsidentpaladset og Ho Chi Minh's hus på pæle. De komplekse omfatter også One Pillar Pagoda, hvis oprindelse går tilbage til grundlæggelsen af Hanoi. Vi følger dette med en tur til templet for Litteratur, kendt som Vietnams første universitet, og History Museum, der viser en fremragende samling af artefakter, der illustrerer den vietnamesiske historie. Den fredelige sø Hoan Kiem og den travle Dong Xuan Marked er også besøgt før vi afgår til Halong Bay gennem det naturskønne landskab.

Dag 10: Halong - Hanoi (Morgenmad / Frokost)
I dag har vi fat på en båd til en udforskning af den legendariske Halong Bay. Denne spændende fem timer krydstogt vil give os en fantastisk udsigt over den maleriske natur blanding med himlen og omkring 3.000 kalkstensøer stigende forbløffende fra den klare og smaragd vand. Kalken Karst formationer er vrimler med strande, grotter og smukke huler. Undervejs vil vi forankre forra afslappet svømmetur i en fredelig bugt og en fornøjelig besøg i en af de mange skjulte grotter under tårnhøje klipper. Efter en seafood frokost om bord vi vender tilbage til Ha Noi, stop undervejs på Dong Trieu keramik landsbyen. Vi ankommer i tide til at se en aften udførelsen af Hanoi's berømte vand dukker.

Dag 11: Hanoi - Hoa Lu - Tam COC - Hanoi (morgenmad)

Hovedstaden i Vietnam fra 968 AD til 1010 AD i Dinh og begyndelsen af Le dynastierne er Hoa Lu, som dog ikke har forladt sin arv i form af to små templer, som hver næsten tusind år gamle. Efter to og en halv times kørsel fra Hanoi besøger vi de resterende strukturer, dedikeret til Dinh og Le linealer, så klatre 200 trin til toppen af Ma Yen mount for en fantastisk udsigt over de omkringliggende områder. Næste stop på vores tur er Tam COC, som er Tilnavnet "Inland Halong Bay". Vi tager en sejltur på en flod gennem den rolige og fredelige landskab med rismarker omgivet af kalksten formationer til GrotterTam komitéen.

Dag 12: Hanoi - Afrejse (morgenmad)
Der er en fri tid til at slappe af eller yderligere at udforske Ha Noi. Turen slutter efter din overførsel til Noi Bai lufthavnen for afrejse. Ende af ruten.
Tour Included:
 • Transport af private bil / van
 • Cyclos krydstogt
 • Intern togbilletter: Nha Trang - Da Nang, Hue - Hanoi (En / c blød sovekabine)
 • Alle pick ups og overførsler fra / til lufthavnen fra / til båden kaj
 • Engelsktalende rejseleder
 • Alle entré
 • Hotelophold baseret på 2 gæster deler et Twin eller dobbeltværelse
 • Halvpension pakke måltider som angivet (B = Morgenmad L = Frokost D = aftensmad)
 • Godkendt invitation brev til vietnamesiske visum
Tour excluded:
 • International flyvning til / fra Vietnam
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Andre måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Tøjvask & telefon på hoteller
 • Vietnamesiske indrejsevisum

Tour Price(Price per Person in US $)
Type Number of Travellers Internet Price

Group
2 per
3-4 per
5-6 per
12-14 per
 
1077
1035
999
500
*Note: Number of Person in Group/Pax Tour cost per Person (in US $)

 

Book Now!

See English version and send enquiry to us Vietnam Exclusive Tour

Your Name : (*)  
From (Email Address) : (*)    
Your Tel :
To :
Subject : (*)
Booking message : (*)
 

(Please leave us a message, you will get our responses within 12 hours.)Indochina Tours

Vietnam Tours

Halong Cruises

VIETNAM

halong bay cruises

Halong Bay

mekong delta cruises

Mekong Delta Cruises

sapa tours

SAPAVietnam