Backroads af Vietnam

Tour Code : ETV1447
Destination : Hanoi - Sapa - Hue - Hoi An - Buon Ma Thuot - Kon tum - Pleiku - Quinhon – Nhatrang - Ho Chi Minh City
Start City : Ho Chi Minh City
Activity :  
Duration :  24 dage / 23 nætter

Start Price :   Contact us! US $ See English version and send enquiry to us Vietnam Tour from North to South 24 days / 23 nights
 

Tour Descption:

Denne unikke rejse gennem Vietnam links fascinerende byer Hanoi og Ho Chi Minh med den betagende landskab i det centrale højland. Vores ruter fører os ind i landskaberne med smaragd grønne rismarker og fjerntliggende landsbyer. Denne tur besøger Vietnams mest åndedrag tager vandveje og bjerglandskaber. Du vil få en varm omfavnede og mødt af smilende ansigter, som du passerer landsbyer.


Gallery:

Hanoi

Hanoi

Hanoi

Hanoi

Hanoi

Sapa

Sapa

Hue

Hue

Hue

Hue

Hoi An

Ho Chi Minh City

Hoi An

Da Nang

Buon Ma Thuot

Buon Ma Thuot

Kon Tum

Qui Nhon

Nha Trang

Tour Itinerary :

Dag 1: Ankomst i Hanoi
Vores repræsentant / rejseleder vil mødes og hilse dig i lufthavnen. Kør til dit hotel. Overnatning i Hanoi.

Dag 2: Hanoi - Sapa (B, L)
Nyd 5 timer sightseeingture for at besøge byens seværdigheder såsom Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda, The Temple of Literature (Første University bygget i 11-tallet), Hanoi Hilton Museum. Gratis for at gå rundt i Hanoi's gamle kvarter for shopping og korte besøg Dong Xuan marked. Nyd en 1 time cyclo rundvisning i Hanoi City's gamle bydel og det traditionelle vand dukketeater. Transfer tilbage til dit hotel. Overnatning i Hanoi.

Dag 3: Sapa (D)
Nyd 5 timer sightseeingture for at besøge byens seværdigheder såsom Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda, The Temple of Literature (Første University bygget i 11-tallet), Hanoi Hilton Museum. Gratis gå rundt Hanoi gamle kvarter for shopping og korte forholddet Dong Xuan marked. Nyd 1 time cyclo ture rundt i Hanoi Citys gamle kvarterer og de traditionelle vand dukketeater show. På 22: 00, vi går til Hanoi togstation gå om bord i natten toget til Sapa.

Dag 4: Trekking til Ta Van Village (Homestay) (B)
I løbet af de næste tre dage, trek vi gennem denne smukke bjergområde og observere varieret skikke og kulturer af nogle af de minoriteter. Den trekking vil være vanskeligt på tidspunkter med nogle stejle op ad bakke og ned ad bakke til fods, men det spektakulære landskab, med en blanding af rækkehuse ris-marker og bakke landsbyer, gør modgang hele værd. En vis grad af fysisk forberedelse foreslås at sikre størst mulig glæde af turen. Vi bruger nætterne i lokale landsbyer, som gæster af landsbyboere. Faciliteterne er meget grundlæggende, men oplevelsen er helt unik. Vores første nat trekking er brugt i en Zay landsby ved navn Ta Van.

Dag 5: Trekking til Ban Ho Village (Homeophold) (B)
Vi fortsætter vores trek, der går gennem mange forskellige hilltribe landsbyer langs vejen. På vores tur møder vi mange af de lokale folk. Black Hmong, Tay, Red Dao og Sa Pho er nogle af de mange minoritetsgrupper, der har bosat sig i denne fjerntliggende region. Vores anden nat trekking er mest sandsynligt brugt i landsbyen Ban Ho.

Dag 6: Ban Ho - Sapa (B, L, D)
Landskabet i nord er uden sidestykke. Den Fansipan række prale Vietnams højeste bjerg og låner en alpine føler, at områderne omkring dette bjerg station. Vi udfylde vores trekking ekspedition i eftermiddag og vende tilbage til Sapa for en velfortjent pause og en ordentlig brusebad!

Dag 7: Sapa - Lao Cai - Hanoi (B, L)
En tidlig start afgående Sapa, som vi igen forbi grænse byen Lao Cai og hoved for bakkerne mod øst. Vi besøger det livlige og farverige søndag marked i Bac Ha, velsagtens et af de mest farverige markeder i verden! Herser vi mange etniske minoritetsgrupper, men den dominerende er den rammende navngivet Flower Hmong. Alle disse etniske mindretal Stammer bære deres særskilte kostumer og komme i byen for at handle på denne ene dag i ugen. Vender tilbage til Lao Cai, vi fange natten sovende toget for en otte-timers natten rejse tilbage til Hanoi.

Dag 8: Hanoi (B)
Ankommer tilbage i hovedstaden, vi har fri dagen til at vandre rundt og nyde nogle af byens andre attraktioner. En gåtur rundt Hoan Kiem Lake er en fantastisk måde at se hvordan en stor del af livet i denne by kredser omkring denne smukke krop af vand. Besøg Ngoc Son Temple og lære om legenden om den gigantiske gyldne skildpadde, som engang havde beboet søen. Måske senere, eftermiddagste på Metropole Hotel? Om aftenen er der mulighed for at nyde en opførelse af den unikke Water Puppets.

Day9: Hanoi - Hue (B, L)
Overførsel til lufthavnen for at fange formiddag fly tilHue. Check-in på hotellet ved ankomst og tage refresh for et stykke tid. Denne rolige by er kendt for den storslåede arkitektur sine citadeller, paladser, kongelige grave, pagoder og templer bygget under Nguyen dynastiet. Vi besøger de store områder, herunder Imperial Citadel med Forbidden Royal City som i Beijing. Gratis shopping i Dong Ba marked. Overnatning i Hue.

Dag 10: Hue
Morning touring at besøge den kongelige mausoleum af kejser Tu Duc og den smukke Thien Mu Pagoden skal ikke gå glip af. Vi inkludere disse i en guidet sejltur på Parfume-floden, som også giver os en forsmag på den rolige natur. Vender tilbage til byen, vi så besøge Citadellet og lilla Forbudte By. Overnat i Hue.

Dag 11: Hue - Hoi An (B, L)
I morges vi gå i gang med en af Vietnams mest spektakulære vej ture ved at krydse over Hai Van Pass, til Danang. Vi fortsætter sydpå til Kina Beach, nød godt af som»R & R 'spot under Vietnam-krigen, som ligger på baggrund af de opsigtsvækkende Marble Mountains. Vi besøger også disse »bjerge«, der består af fem toppe, som faktisk er kalksten med marmor outcrops og anses for at være indbegrebet af de fem elementer: ild, vand, jord, træ og metal. Historien om bjergene er en rig en. De var engang brugt af Chams til religiøse formål, men i nyere tid blev et tilflugtssted for Viet Cong, med deres klare opfattelse af Danang luftbase - på én gang de travleste lufthavn i verden. God fodtøj er af afgørende betydning, da stierne mellem klipperne er engang glatte. Vores destination i slutningen af dagen er Hoi An. Der er mange gade-side caféer og restauranter i Hoi An - ideelle steder at afslutte dagen ved stikprøver den kulinariske lækkerier i denne by.

Dag 12: Hoi An (B, D)
Hoi An var oprindeligt en Cham havneby, men er blevet påvirket gennem århundrederne af et mylder af handlende fra Variskellige kulturer. Der er en udpræget kinesisk udseende med pagoder og montage haller spredt langs de små gader. Hoi An var engang en travl havn i århundreder gået, før floden silted op. I dag meget af det er en dejlig dødvande by med en luft af livlighed. Den ro og charme af denne by med sine lave flisebelagt huse gør den til en af de mest dejlige steder at besøge i Vietnam. Det er en konstant favorit af vores rejsende og personale. En vandretur bringer os til at se en historisk hus (tidligere hjemsted for en prominent handlende), den japanske Covered Bridge, en kinesisk samlingssal og et museum. Under en gratis eftermiddag, kan du nyde en cykeltur i naturen eller slappe af på den nærliggende Cua Dai Beach.

Dag 13: Hoi An - Da Nang - Buon Ma Thuot (B)
Afhentning i lufthavn i Buon Ma Thuot og kør ca 80 km til landsby af Nam Ka før vandre de sidste 3 km til vores hjem for natten. Vores værtsfamilie er i Rai landsbyen, somer en Ede mindretal landsby. Vores indkvartering, en traditionel lang hus-on-stylte af Ede-koncernen, er meget simpelt, men rent og behageligt.

Dag 14: Buon Ma Thuot - Rai landsbyen (B, L)

Vi er samlet op på Buon Ma Thuot om eftermiddagen. Kørsel omkring 80 km til landsby af Nam Ka før vandre de sidste 3 km til vores hjem for natten. Vores værtsfamilie er i Rai landsbyen, som er en Ede mindretal landsby. Vores indkvartering, en traditionel lang hus-on-stylte af Ede-koncernen, er meget simpelt, men rent og behageligt.

Dag 15: Nam Ka skov - Buon Triet Lake - Jatu (B)
I dag har vi en hel dag for trekking gennem evergreen skov til den dejlige Buon Triet sø. Turen er 18 km, men er klassificeret let og temperaturen er ganske behagelig. Vi er samlet op af vandcykler og nyd en tur på tværs af denne smukke sø, før du nyder en eftermiddag svømme. Denne aften er tilbragt i Jatu landsby, hvor vores værter belong til M'Nong mindretal.

Dag 16: Jun landsby - Lak sø - M'lieng landsby (B)
Vi vil tage private transport til Jun landsby. Nyd en tur tværs Lak søen med elefant til M'Lieng landsby. Gåture rundt i landsbyen for at opleve hverdagen for etniske mindretal i det centrale højland. Tilbage til Jun landsby med båd. Denne aften bliver brugt på et hotel i Buon Ma Thuot hvor du kan tage herlighederne i et varmt brusebad. Om natten, tage dig en tur på gader og nyde nogle af de bedste kvalitet kaffe i Vietnam.

Dag 17: Buon Ma Thuot - Kon Tum (B)
Der er nogle interessante ting at gøre her til morgen. Besøg Etnologi Museum, hvor vi kan se mange ting kommer fra det daglige liv af etniske minoriteter i Vietnam som: tøj, dyrkede redskaber, musikinstrumenter ... Vi fortsætter til Khai Doan pagoden, den sidste af Nguyen dynastiet i det centrale højland. Arkitekturen i denne pagode er blandet mellem langhus-on-stylter af Ede gruppe og traditionelle hus i Hue. Besøg Buon Ma Thuot travle regionale marked. Du kan købe nogle souvenirs inden kørsel til Kon Tum om eftermiddagen. Overnatning på hotel i Kon Tum.

Dag 18: Kon Tum - Kon Ko Tu landsby (B, L)
Besøg Big Seminary, den trækirke og køre til Kon Ko Lor II landsby. Start vandreture gennem Kon Ko Ri landsby, på tværs af ris og sukkerrør felter. Du vil møde Bana etniske folk og opdage arkitektur Rong hus, som ligner en økse klinge, der peger i mod himlen. Senere på eftermiddagen, nyde en tur på floden ved gummibåd til Kon Ko Tu landsby. Denne aften er tilbragt i Rong hus, som tilhører Bana mindretal.

Dag 19: Dakto - Plei Phun - Plei Ku (B, L)
Den private transport vil tage os til Dak Til. Walk over en hængebro at besøge nogle landsbyer i Se Dang mindretal. Tilbage til Kon Tum og transport til Plei Ku. Besøg Phun landsby, en traditionellandsbyen Járai etnisk gruppe med en typisk kirkegård i det centrale højland. Gravene er udsmykket af træ statuer. Skal du på at T'nung Lake før check-in hotel i Plei Ku.

Dag 20: Plei Ku - Qui Nhon (B, L)
I dag kører vi til Quy Nhon via Highway No.19 med mellemlanding i en Khe at besøge den tidligere baser: 1. Bn 7:e CAV Base Camp, 3. BDE "Garry Owen" Base Camp, Søger West fra 3. BDE, The Barrier Line, 1 / 9 CAV Område og Manyang pas, der frokost på vejen. Fortsæt til Quy Nhon. Overnatning på stranden udvej i Quy Nhon.

Dag 21: Qui Nhon - Nha Trang (B)
Formiddag afgang til stranden byen Nha Trang ved Highway 1, stopper på noget tidspunkt, der interesserer dig på vej. Ankomst til Nha Trang, checke ind på hotellet. Gratis aften for at slentre rundt i byen. Overnatning i Nha Trang by.

Dag 22: Nha Trang (B)
Formiddag, vil vi tage private båd tur til at besøge Mun øen. Seamad frokost serveret om bord. Gratis for svømning, afslapning. Kommer tilbage til din by på omkring 04: 00pm i eftermiddag. Overnatning på hotel i Nha Trang by.

Dag 23: Nha Trang - Ho Chi Minh City (B)
Gratis på fritid indtil overdragelse til lufthavnen for at tage fly til Saigon - Vietnams største by har en spændende liv som millioner af mennesker styrter rundt på deres daglige arbejde. Vi vil se historiske genforening Palace og nogle gode eksempler på franske kolonial arkitektur fra komfort i en cyclo. Du vil være fri på resten af dagen for at lave dine egne udforskning at opdage byen. Overnatning i Saigon.

Dag 24: Ho Chi Minh City Afrejse (B)

Gratis på fritid indtil overdragelse til Tan Son Nhat lufthavn for at tage afgang fly videre. HOME SWEET HOME. Slut på service.

Tour Included:
 • Overnatning (dobbelt / twin sharing)
 • Private pick up og overførsel (A / C van)
 • Engelsktalende rejseleder
 • Måltider er angivet i tour-programmet
 • Retur tog (nattog)
 • Alle indgangen, tilladelse og besøger gebyrer
Tour excluded:
 • Visa ansøgningsgebyret & visumgebyrer
 • Afgangslufthavn skat
 • Måltider som ikke er specificeret i programmet
 • Alle andre internationale flyvninger
 • Personlig rejseforsikring
 • Alle personlige udgifter
 • Alle tillæg og tips til føreren og turguide

Tour Price(Price per Person in US $)
Type Number of Travellers Internet Price

CONTACT US FOR BEST PRICE!!!

*Note: Number of Person in Group/Pax Tour cost per Person (in US $)

 

Book Now!

See English version and send enquiry to us Vietnam Tour from North to South 24 days / 23 nights

Your Name : (*)  
From (Email Address) : (*)    
Your Tel :
To :
Subject : (*)
Booking message : (*)
 

(Please leave us a message, you will get our responses within 12 hours.)Indochina Tours

Vietnam Tours

Halong Cruises

VIETNAM

halong bay cruises

Halong Bay

mekong delta cruises

Mekong Delta Cruises

sapa tours

SAPAVietnam