Best of Vietnam Discovery 9 dage

Tour Code : ETV1444
Destination : Hanoi-Halong Bay - Da Nang- Hoi An- Hue- Ho Chi Minh City- Tay Ninh/Cu Chi
Start City : Hanoi
Activity :  
Duration :  9 dage / 8 nætter

Start Price :   Contact us! US $ See English version and send enquiry to us Best of Vietnam Discovery 9 Days
 

Tour Descption:
Hanoi Byrundtur herunder Temple of Literature, One Pillar Pagoda Halong Bay Cruise på en traditionel træbåd med frokost Danang City sightseeing Cham Museum Non Nuoc Beach Marble Mountains Hoi An City sightseeing og flodkrydstogt Hue City tour Ho Chi Minh City City sightseeing herunder War Remnants Museum

Gallery:

Hanoi

Hanoi

Halong

Halong

Hue

Hue

Hoian

Hoian

Danang

Danang

Hochiminh City

Hochiminh City

Hochiminh City

Tour Itinerary :
Dag 1 Ankomst Hanoi, Vietnam
Ved ankomsten bliver du mødte og privat er overført til dit hotel of choice. Resten af dagen er fri til at slappe af.

Dag 2 Hanoi
Hanoi er en by med søer og parker med en fransk indflydelse fra kolonitiden. Med mindre trafik og trængsel end mange andre asiatiske citerer, det er en attraktiv by for at starte din Vietnam eventyr. Din dag med sightseeing omfatter Temple of Literature, der blev grundlagt i 1070 e.Kr., og den ældste skole i landet. Så videre til Hoan Kiem Lake, med sin Tortoise Tower, Operahuset, bygget mellem 1901 og 1911, og One Pillar Pagoda, en ingeniør undre. Du vil også nyde en vand dukketeater. (BL)

Dag 3 Halong Bay Udflugt
Drive
gennem landskabet til smukke Halong Bay, en UNESCO World Heritage Site. Denne omfattende bugten er oversået med mere end 3.000 kalksten toppe stiger fra havet. Dit krydstogt fra Halong Bay på en traditionel træbåd vil udforske de mange grotter og holme, og glider af flydende landsbyer for de fiskere og perle landmænd, der bor på bugten. (BL)

Dag 4 Hanoi - Danang eller Hoi An
Transfer til lufthavnen for flyvningen til Danang. Ved ankomsten vil du blive opfyldt, og træffes på en privat tur i byen, herunder Cham Museum, en open-air museum af nogle af verdens fineste skulpturer af Champa civilisation. Du vil også besøge Non Nuoc Beach, gjort berømt af TV serien, og det område, hvor amerikanske tropper kom til hvile og afslapning under krigen. Din sidste stop er den smukke Marble Mountains, fem toppe, der repræsenterer de fem elementer i universet. Derefter overføre til dit hotel i Danangeller Hoi An. (B)

Dag 5 Hoi An Excursion
Fra Danang, leder syd til Hoi An, en malerisk floden by, der var en vigtig havn fra det 17. til det 19. århundrede. Dybtgående private sightseeing vil omfatte mange af de templer og pagoder, Tran Familie Kapel bygget mere end 200 år siden, Quan Thang House, en af byens ældste huse, Phung Hung Hus, hvor den ene familie har boet i mere end otte generationer og meget mere. Du vil også cruise den Thun Bon-floden til landsbyen Kim Bing, hjemsted for mange Træsektoren og skibsbyggere. (B)

Dag 6 Danang eller Hoi An - Hue
Journey nord over Truong Son-bjergene, en region i skarp skønhed og naturskønne udsigt. Ved ankomsten til Hue, tour de gamle Imperial City, bygget i begyndelsen af det 19. århundrede. Inden for dets mure er talrige paladser og templer, samt et bibliotek og museum. Du vil også se Den Forbudte Lilla By, en kopi af Beijings Forbudte By, som var forbeholdt feller personlig brug for kejseren og hans tjenere. (BL)

Dag 7 Hue - Ho Chi Minh City
Transfer til lufthavnen for flyvningen til Ho Chi Minh City, Vietnam's største og mest farverige by. Private sightseeing omfatter Reunification Palace, også kaldet Independence Palace før Saigons fald (nu Ho Chi Minh City) i 1975, krigen Remnants Museum, Bosnien-Hercegovina Tay Marked, Jade Kejseren Pagoden, og meget mere. Din aften er gratis. (BL)

Dag 8 Ho Chi Minh City
En fuld fridag i denne dejlige by. Din lokale vært vil være et væld af oplysninger om ting at se og gøre, yndlingsrestauranter og de bedste steder at shoppe. Der er flere valgfrie udflugter at vælge imellem, herunder Cu Chi Tunnels, et netværk af tunneler bygget under Vietnamkrigen, der forbinder kommando stillinger, hospitaler, krisecentre og våben fabrikker til Viet Cong. Bagefter, kan du besøge Tay Ninh, hjem til Caodai Great Temple, et af de mest slåendestrukturer i hele Asien. Der er også en valgfri udflugt til Mekong Delta, som omfatter et krydstogt og frokost. (B)
Dag 9 Afgang Ho Chi Minh City
Transfer til lufthavnen for din returrejse. Du kommer tilbage dit hjemland. (B)
Tour Included:
- Overnatning
-Boat tur i Halong Bay
-Måltider som nævnt i programmet
-Mineralvand + koldt håndklæde
-Alle overførsel og tour guide (engelsk / fransk)
-Entré
Tour excluded:
  • Rejseforsikring
  • Personlige udgifter, såsom drikkevarer fra baren
  • Drikkepenge
  • Pre-post bolig i Hanoi

Tour Price(Price per Person in US $)
Type Number of Travellers Internet Price

CONTACT US FOR BEST PRICE!!!

*Note: Number of Person in Group/Pax Tour cost per Person (in US $)

 

Book Now!

See English version and send enquiry to us Best of Vietnam Discovery 9 Days

Your Name : (*)  
From (Email Address) : (*)    
Your Tel :
To :
Subject : (*)
Booking message : (*)
 

(Please leave us a message, you will get our responses within 12 hours.)Indochina Tours

Vietnam Tours

Halong Cruises

VIETNAM

halong bay cruises

Halong Bay

mekong delta cruises

Mekong Delta Cruises

sapa tours

SAPAVietnam