Taste of Vietnam Tour

Tour Code : ETV1953
Destination : Ho Chi Minh - Tay Ninh - Cu Chi - Mekong Delta - Danang - Hoian - Hue - Halong - Hanoi
Start City : Ho Chi Minh City
Activity :  
Duration :  10 dagar / 9 nätter

Start Price :   436 - 928 US $ See English version and send enquiry to us Taste Of Vietnam Tour
 

Tour Descption:
Alla höjdpunkterna i denna fantastiska land som omfattas av detta kompakta resa. Historia, gammaldags charm och levande färger är bara några av de saker du kommer att uppleva på denna resa genom häpnadsväckande vackra Vietnam. Resan startar i Ho Chi Minh, går igenom de centrala Vietnam innan slutar i Hanoi
Gallery:

Mekong Delta

Hoi An

Cuchi Tunnel

One Pillar Pagoda in Hanoi

Halong bay

Halong Bay

Hoi An

Hanoi

Hanoi

Hue

Hue

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City

Tour Itinerary :
Dag 01: Ankomst - Ho Chi Minh City
Vid ankomsten till Tan San Nhat Airport möts du och överföras till hotellet. Ho Chi Minh City är ett centrum för handel, finans, kultur och turism i Vietnam. Denna livliga metropol, motsägelse i dess norra motsvarighet, är fyllt av motorcyklar och bilar, upphetsad av flera shoppingområden och kaféer trottoaren. (Om tiden tillåter) vi strosa runt i stan för att utforska de olika lokala levnadssätt. Övernatta i Ho Chi Minh City.

Dag 02: Ho Chi Minh City - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minh City (frukost)
Chefen fjärdedel av Cao Dai sekt ligger i Tay Ninh. Denna religion grundades 1923 och uppgår nu till över 2 miljoner medlemmar. Efter frukost reser vi med vägar till Tay Ninh att se utsmyckade tempel Cao Dai och delta i fantastiska mitt på dagen tjänsten när anhängare fylla hallen klädd i färgade kläder, en symbol för den märkliga kombinationen av konfucianismen, taoismen och buddhismen.Efteråt fortsätter vi till de berömda Cu Chi tunnlarna, som var en otrolig underjordiskt nätverk som har skapats av vietnamesiska soldater under den långa kampen för självständighet. Tunnlarna innehöll sjukhus, plus boende och skolor, och användes som en militärbas för Vietcong i det amerikanska kriget. Övernatta i Ho Chi Minh City.

Dag 03: Ho Chi Minh City - Mekong Delta - Ho Chi Minh City (frukost / lunch)
Rubrik ur staden, åker vi med vägar till Mekongdeltat, Vietnam största ris skål. Vid ankomsten till My Tho vi in på en båt navigerar runt intrikata små kanaler i deltat regionen, vilket är ett bra sätt att följa de lokala livsstil närbild och fånga en tanke prickad av många öar. Den spännande utflykt kommer att passera den grönskande vegetation innan de kommer till den berömda Unicorn Island. Här har vi möjligheter att vandra runt en fruktträdgård, smak många säsongens frukt och njuta av härlig traditionell musik.

Nästa stopp för vårResan Ben Tre provinsen för att besöka några fascinerande lokala industrier. Efter att festa på en enorm lunch återvänder vi till Ho Chi Minh, stanna till på vägen för att se den vackra Ving Trang Pagoda och Cho Lon, Saigon China Town, som är proppfull med heliga tempel och mystiska, smala gränder. Övernatta i Ho Chi Minh City.

Dag 04: Ho Chi Minh City - Danang - Hoian (frukost)
Idag har vi tillbringar en halv dag att se några stora sevärdheter i staden. Vi passerar den numera rivna krigstida amerikanska ambassaden innan vi besöker Reunification Palace som var den tidigare presidentens residens Sydvietnam fram till slutet av april 1975 och några franska koloniala strukturer inklusive Notre Dame-katedralen, Gamla Sai Gon Posten. Efter att ha sett Jadekejsaren pagoden och War Remnant Museum fortsätter vi vår resa till den livliga Ben Thanh marknaden där allt och inget är till salu!. Nästa stopp på vår resa är Danang via en kort flygning från Ho Chi Minh. På Arrival du möts och körs till Hoian, som ursprungligen var ett Cham hamn men har påverkats ner århundraden av en myriad av aktörer från olika kulturer. Övernatta i Hoian.

Dag 05: Hoian - Hue (frukost)
Den antika arkitektur Hoian är en fascinerande kombination av vietnamesiska traditionella tecken med kinesiska och japanska inflytande. Det finns mycket att se i denna vackra och lugna staden, varav vissa är den berömda japanska täckta broar, Pottery Museum, 200 år gammal Tam Ky House, Chua Ong Pagoda, den livliga marknaden. Vi besöker dessa på vår morgon promenad förbi många låga kaklat hus utspridda längs de små gatorna och samlingslokaler som speglar stadens mångkulturella förflutna. När du lämnar Hoian, kör vi norrut till Hue. Längs vägen gör vi uppehåll vid den sensationella Marble Mountains, Non Nuoc Beach och Danang City för ett besök i Cham Museum. Vi följer då vägen passerar över den vackra Hai Van Pass innan arrivING i Hue, Vietnam sista kejserliga huvudstaden i Vietnam. Övernatta i Hue.

Dag 06: Hue (frukost)
Efter frukosten går vi in på en båt för kryssning flödesriktningen längs Perfume River, som också ger oss en smak av den vackra naturen och en trevlig besök på vackra Pagoda av Thien Mu. När du lämnar denna symbol för Hue vi fortsätta att navigera till mausoleum av kejsar Minh Mang, i en lugn inramning av trädgårdar och sjöar. Nästa stopp på vår resa är att utarbeta kunglig grav kejsaren Tu Duc och den berömda pagod av Tu Hieu. När de återvänder till staden, tar vi sedan en promenad till den livliga Dong Ba marknaden och passerar många fantastiska äta platser där besökare har möjlighet att prova några lokala delikatesser. Övernatta på i Hue.

Dag 07: Hue - Hanoi - Halong (frukost)
Den massiva staden av Hue, som innehåller den kejserliga staden och lila förbjudna staden, inte bör missa. Denna kungliga residenset var allt men förstördes under 1968 TetoffensivenMen det är fortfarande fascinerande att vandra bland ruinerna. Vi besöker detta mästerverk och har fri tid att utforska staden innan du går ombord en kort flygning till norr. Vid ankomsten till Hanoi, vi ger oss in på en tre och halv timmes bilfärd till Halong, verkligen en av Vietnams mest natursköna imponerande sevärdheter. Längs vägen kommer vi att ha möjlighet att göra stopp som du vill, att sträcka på benen och ta bilder. Övernatta i Halong.

Dag 08: Halong - Hanoi (frukost / lunch)
Den underbara Halong Bay är verkligen en av Vietnams mest imponerande natursköna sevärdheter. Rubrik utanför staden vi in på en båt för en utforskning av den legendariska Halong Bay. Detta spännande fem timmars kryssning kommer att ge oss en fantastisk utsikt över den pittoreska landskap blandas med himlen och några 3.000 öar kalksten stiger otroligt av den tydliga och smaragd vatten. Den kalksten Karst formationer är full av stränder, grottor och vackra grottor. Längs vägen kommer vi ankare för en skön simtur i ett avskiltvik och ett trevligt besök på en av de många dolda grottor under höga klippor. Efter ett skaldjur lunch ombord återvänder vi till Hanoi, stannar på vägen vid Dong Trieu keramik by. Övernatta i Hanoi.

Dag 09: Hanoi (frukost)
Idag har vi njuta av en hel rundtur dag stad som börjar med Ho Chi Minh Complex. Denna berömda webbplats innehåller mausoleum av nationens grundare Ho Chi Minh, presidentpalatset och Ho Chi Minh's hus på styltor. Nära denna komplexa är den ena pelaren Pagoda, vars historia går tillbaka till grundandet av staden. Vi följer detta med Litteraturens tempel, som är känd som första universitet i Vietnam och imponerande Ethnologic museum som tillägnats Vietnams 54 etniska grupper. Den vackra West Lake och History Museum med en utmärkt samling av artefakter som illustrerar den vietnamesiska historia är också höjdpunkten på vår resa. Vi besöker dessa sevärdheter innan du fortsätter till en fredlig sjön Hoan Kiem. Framför dennaSjön är den berömda vattnet dockteater där vi kommer att se en fantastisk prestation. Övernatta i Hanoi.

Dag 10: Hanoi - Avresa (frukost)
Det finns en ledig tid för dig att koppla av eller ytterligare utforska Hanoi. Resan slutar efter din överföring till Noi Bai Airport för avresa. Slutet av turen.
Tour Included:
  • A / c privat bil / van för att plocka upp, överföring och sightseeing enligt program
  • Engelska / franska guide.
  • Inträdesbiljett & tillåter resor.
  • Elefant rider.
  • Hotellrum baserade på Twin / dubbel eller tredubbel aktie.
  • Måltider som anges i programmet (B = Frukost, L - Lunch, D = middag).
  • Inrikesflyg: Pleiku - Danang (ekonomiklass)
Tour excluded:
  • Reseförsäkring.
  • Drinkar och andra måltider som inte nämns i programmet.

Tour Price(Price per Person in US $)
Type Number of Travellers Internet Price

Group
2 per
3-4 per
5-6 per
12-14 per
 
1098
1009
963
680
*Note: Number of Person in Group/Pax Tour cost per Person (in US $)

 

Book Now!

See English version and send enquiry to us Taste Of Vietnam Tour

Your Name : (*)  
From (Email Address) : (*)    
Your Tel :
To :
Subject : (*)
Booking message : (*)
 

(Please leave us a message, you will get our responses within 12 hours.)Indochina Tours

Vietnam Tours

Halong Cruises

VIETNAM

halong bay cruises

Halong Bay

mekong delta cruises

Mekong Delta Cruises

sapa tours

SAPAVietnam