Vietnam exklusiva turné

Tour Code : ETV1954
Destination : Ho chi Minh - Tay Ninh - Cuchi - Mekong Delta - Danang - Hoian - Myson - Hue - Hanoi - Halong - Hoalu - Tamcoc
Start City : Ho Chi Minh City
Activity :  
Duration :  12 dagar / 11 nätter

Start Price :   500 - 1077 US $ See English version and send enquiry to us Vietnam Exclusive Tour
 

Tour Descption:
Med ett överflöd av kulturskatter, naturskönt och några av de vänligaste människorna i världen, erbjuder Vietnam resenären med en oöverträffad rikedom och mångfald ...
Gallery:

Cai be Market in Mekong

Ho Chi Minh City

Hoian Ancient Town

Perfume River in Hue

Turtle Tower in Hanoi

Halong bay

MekongDelta

MekongDelta

Ho Chi Minh City

Cu Chi Tunnels

Cu Chi Tunnels

Tour Itinerary :
Dag 01: Ho Chi Minh City Ankomst (frukost)
Vid ankomsten till Tan San Nhat Airport möts du och överföras till hotellet. Ho Chi Minh City, tidigare känd som Saigon, är ett centrum för handel, finans, kultur och turism i Vietnam. Denna livliga metropol, motsägelse i dess norra motsvarighet, är fyllt av cyklar och motorcyklar, upphetsad av flera shoppingområden och kaféer trottoaren. (Om tiden tillåter) vi strosa runt i stan för att utforska de olika lokala levnadssätt.

Dag 02: Ho Chi Minh City (frukost)
Idag har vi njuta av en hel rundtur dag sightseeing ta oss till några viktiga sevärdheterna i Ho Chi Minh. Vi passerar den numera rivna krigstida amerikanska ambassaden på väg till återförening Palace. Denna berömda byggnad var tidigare bostad för ordföranden i södra Vietnam till slutet av april 1975. Nära slottet finns några slående franska koloniala strukturer inklusive Notre Dame-katedralen och Gamla Sai Gon Posten. Den följerING sevärdheter är de History Museum och Jadekejsaren Pagoda. Vi besöker också War Remnant Museum innan du fortsätter till den livliga Ben Thanh marknaden där allt och inget är till salu! Resten av dagen kommer att vara gratis för dig att ytterligare utforska staden eller bara koppla av.

Dag 03: Ho Chi Minh City - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minh City (frukost / lunch)
Chefen fjärdedel av Cao Dai sekt ligger i Tay Ninh. Denna religion grundades 1923 och uppgår nu till över 2 miljoner medlemmar. Efter frukost reser vi med vägar till Tay Ninh att se utsmyckade tempel Cao Dai och delta i fantastiska mitt på dagen tjänsten när anhängare fylla hallen klädd i färgade kläder, en symbol för den märkliga kombinationen av konfucianismen, taoismen och buddhismen. Efteråt fortsätter vi till de berömda Cu Chi tunnlarna, som var en otrolig underjordiskt nätverk som har skapats av vietnamesiska soldater under den långa kampen för självständighet. Tunnlarna innehöll sjukhus, plus accommodatjon och skolor, och användes som en militärbas för Vietcong i det amerikanska kriget.

Dag 04: Ho Chi Minh City - Mekong Delta - Ho Chi Minh City (frukost)
Rubrik ur staden, åker vi med vägar till Mekongdeltat, Vietnam största ris skål. Vid ankomsten till My Tho vi in på en båt navigerar runt intrikata små kanaler i deltat regionen, vilket är ett bra sätt att följa de lokala livsstil närbild och fånga en tanke prickad av många öar. Den spännande utflykt kommer att passera den grönskande vegetation innan de kommer till den berömda Unicorn Island. Här har vi möjligheter att vandra runt en fruktträdgård, smak många säsongens frukt och njuta av härlig traditionell musik. Nästa stopp på vår resa är Ben Tre provinsen för att besöka några fascinerande lokala industrier. Efter att festa på en enorm lunch återvänder vi till Ho Chi Minh, stanna till på vägen för att se den vackra Ving Trang Pagoda och Cho Lon, Saigon China Town, som är proppfull med heliga tempel och mysterious, smala gränder.

Dag 05: Ho Chi Minh City - Danang - Hoian (frukost)
En Tidig transfer till flygplatsen för en flygning till Da Nang. Vid ankomsten möts vi och drivit ett kort avstånd till Hoi An som ursprungligen var en Cham hamn men har påverkats ner århundraden av en myriad av aktörer från olika kulturer. Det finns mycket att se i denna lugna och förtjusande stad, varav vissa är den berömda japanska täckta broar, Pottery Museum, 200 år gammal Tamky House, Chua Ong Pagoda och den livliga marknanden. Vi besöker dessa sevärdheter på ett förtrollande promenad förbi många låga kaklat hus utspridda längs de små gatorna och samlingslokaler som speglar stadens mångkulturella förflutna.

Dag 06: Hoian - Min son - Hue (frukost)

Nästa destination för vår resa är Hue. Längs vägen besöker vi Min Son, det heliga landet av Cham folket, som nyligen recorgnized som världsarv. När du lämnar denna milstolpe vi fortsätta our resa till Hue med mellanlandning på den sensationella Marble Berg och Non Nuoc Beach. De slingrande vägarna börja så ger vi oss upp den spektakulära Hai Van Pass. På toppen av passet stannar vi för att beundra en fantastisk utsikt norrut till Lang Co och söderut till Danang.

Ankomst till Hue vi se den massiva citadell, som innehåller den kejserliga staden och Purple Förbjudna staden. Denna kungliga residenset var allt men förstördes under 1968 Tetoffensiven, men det är fortfarande fascinerande att vandra bland ruinerna.

Dag 07: Hue (frukost)

Den vackra floden Pagoda av Thien Mu som nu blir en symbol för Hue, och utarbeta kunglig grav kejsaren Tu Duc inte får missa. Vi inkludera dessa i en halv dag kryssning på Parfym River som också ger oss ett smakprov på den vackra naturen och en trevlig besök på mausoleum av kejsar Minh Mang, i en lugn inramning av trädgårdar och sjöar. Efter en imponerande båttur vi njuta av en promenad till den livliga Dong Ba marknaden somsäljer ett brett utbud av lokala varor och hantverk. Längs vägen passerar vi många fantastiska äta fläckar, alla idealiskt för besökare att prova några lokala delikatesser.

Dag 08: Hue - Hanoi (frukost)

Efter frukost utforskar vi Hue på egen hand tills överförts till flygplatsen för en kort flygning norr. Hanoi, Vietnams huvudstad, är en elegant och älskvärd stad som behåller en unik gammaldags charm och några Asiens mest slående koloniala arkitektur. Den avkopplande atmosfär är också en höjdpunkt Hanoi. Efter kontroll i hotellet har vi tid på den vackra sjön Hoan Kiem med dess heliga tempel, den pittoreska West Lake och Dong Xuan Market. Ett perfekt sätt att avsluta dagen är att njuta av en kort cyclo utflykt genom livliga gamla kvarteren gator uppkallade efter de specifika varor en gång bjuds ut till försäljning på dessa platser.

Dag 09: Hanoi - Halong (frukost)
Den sightseeingtur i Hanoi börjar med Ho Chi Minh Complex, som innehåller mausoleumnationens grundare Ho Chi Minh, presidentpalatset och Ho Chi Minh's hus på styltor. Den komplicerade omfattar också den ena pelaren Pagoda, vars historia går tillbaka till grundandet av Hanoi. Vi följer detta med en resa till Litteraturens tempel, känd som Vietnams första universitet, och museet som visar en utmärkt samling av artefakter som illustrerar den vietnamesiska historien. Den fredliga sjön Hoan Kiem och den livliga Dong Xuan marknaden är också besökte innan vi fara till Halong Bay genom den vackra landsbygden.

Dag 10: Halong - Hanoi (frukost / lunch)
Idag är vi in på en båt för en utforskning av den legendariska Halong Bay. Detta spännande fem timmars kryssning kommer att ge oss en fantastisk utsikt över den pittoreska landskap blandas med himlen och några 3.000 öar kalksten stiger otroligt av den tydliga och smaragd vatten. Den kalksten Karst formationer är full av stränder, grottor och vackra grottor. Längs vägen kommer vi att förankra dera skön simtur i en avskild vik och ett trevligt besök på en av de många dolda grottor under höga klippor. Efter ett skaldjur lunch ombord återvänder vi till Hanoi, stannar på vägen vid Dong Trieu keramik by. Vi kommer fram i tid för att se en kväll resultat av Hanoi berömda vatten dockor.

Dag 11: Hanoi - Hoa Lu - Tam Coc - Hanoi (frukost)

Huvudstaden i Vietnam från 968 e.Kr. till 1010 e.Kr. under Dinh och början Le dynastierna är Hoa Lu, som dock har lämnat sitt arv i form av två små tempel, var en nästan en tusen år gammal. Efter två och halv timmes bilfärd från Hanoi besöker vi dessa kvarvarande strukturer, tillägnad Dinh och Le Härskare, sedan klättra 200 steg till toppen av Ma Yen fäste för en fantastisk utsikt över de omgivande områdena. Nästa stopp på vår resa är Tam Coc som tillnamnet "Inland Halong Bay". Vi tar en båttur på en flod genom den lugna och fridfulla landskap risfält omgivet av kalksten formationer till grottorav Tam Coc.

Dag 12: Hanoi - Avresa (frukost)
Det finns en fri tid för avkoppling eller ytterligare utforska Hanoi. Resan slutar efter din överföring till Noi Bai Airport för avresa. Slut på tjänsten.
Tour Included:
 • Transport med privat bil / van
 • Cyclos kryssning
 • Intern tågbiljetter: Nha Trang - Da Nang, Hue - Hanoi (A / c mjuk sovvagn)
 • Alla upphämtning och överföring från / till flygplatsen, till / från båt kaj
 • Engelsktalande guide
 • Alla inträdesavgifter
 • Hotellrum baserat på 2 gäster delar en Twin eller dubbelrum
 • Halvpension paket måltider som anges (B = Frukost, L = Lunch, D = Middag)
 • Godkänd kallelsen till vietnamesiska visum
Tour excluded:
 • Internationella flyg till / från Vietnam
 • Reseförsäkring
 • Drycker
 • Övriga måltider som inte nämns i programmet
 • Tvätt & telefon på hotell
 • Vietnamesiska inresevisering

Tour Price(Price per Person in US $)
Type Number of Travellers Internet Price

Group
2 per
3-4 per
5-6 per
12-14 per
 
1077
1035
999
500
*Note: Number of Person in Group/Pax Tour cost per Person (in US $)

 

Book Now!

See English version and send enquiry to us Vietnam Exclusive Tour

Your Name : (*)  
From (Email Address) : (*)    
Your Tel :
To :
Subject : (*)
Booking message : (*)
 

(Please leave us a message, you will get our responses within 12 hours.)Indochina Tours

Vietnam Tours

Halong Cruises

VIETNAM

halong bay cruises

Halong Bay

mekong delta cruises

Mekong Delta Cruises

sapa tours

SAPAVietnam