Backroads Vietnam

Tour Code : ETV2052
Destination : Hanoi - Sapa - Hue - Hoi An - Buon Ma Thuot - Kon tum - Pleiku - Quinhon – Nhatrang - Ho Chi Minh City
Start City : Ho Chi Minh City
Activity :  
Duration :  24 dagar / 23 nätter

Start Price :   Contact us! US $ See English version and send enquiry to us Vietnam Tour from North to South 24 days / 23 nights
 

Tour Descption:

Denna unika resa genom Vietnam länkar fascinerande städerna Hanoi och Ho Chi Minh med det hisnande landskapet i de centrala högländerna. Våra vägar tar oss in i landskap med smaragdgröna risfält och avlägsna byar. Denna resa besök Vietnams mest andlös vattenvägar och bergslandskap. Du varmt kommer att tas emot och hälsas av leende ansikten när du passerar byar på landsbygden.


Gallery:

Hanoi

Hanoi

Hanoi

Hanoi

Hanoi

Sapa

Sapa

Hue

Hue

Hue

Hue

Hoi An

Ho Chi Minh City

Hoi An

Da Nang

Buon Ma Thuot

Buon Ma Thuot

Kon Tum

Qui Nhon

Nha Trang

Tour Itinerary :

Dag 1: Ankomst i Hanoi
Vår representant / guide kommer att träffas och hälsar dig välkommen på flygplatsen. Kör till ditt hotell. Övernattning i Hanoi.

Dag 2: Hanoi - Sapa (B, L)
Njut 5 timmars rundturer att besöka stadens sevärdheter, Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda, Tempel Litteratur (första universitet byggdes på 11-talet), Hanoi Hilton Museum. Gratis för gå omkring Hanois gamla kvarter för shopping och korta besök Dong Xuan marknaden. Njut av en 1 timme cyclo tur runt Hanoi stadens gamla kvarter och den traditionella vatten dockteater. Transfer tillbaka till ditt hotell. Övernattning i Hanoi.

Dag 3: Sapa (D)
Njut 5 timmars rundturer att besöka stadens sevärdheter, Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda, Tempel Litteratur (första universitet byggdes på 11-talet), Hanoi Hilton Museum. Gratis går runt Hanoi Old Quarter för shopping och kort förhållandeDet Dong Xuan marknaden. Njut 1 timme cyclo turer runt Hanoi stadens gamla kvarter och den traditionella vatten dockteater show. På 22: 00 går vi till Hanoi tågstationen att gå ombord på nattåget till Sapa.

Dag 4: Trekking till Ta Van Village (Homestay) (B)
Under de kommande tre dagarna, vandringen vi genom den här vackra bergsområde och observera de olika seder och kulturer av vissa minoriteter. Vandringen kommer att vara svårt ibland med några branta upp och ned promenader, men den spektakulära naturen, med en blandning av terrasserade risfält och byar kulle, gör umbäranden alla värdefulla. En viss grad av fysisk beredningen föreslås för att säkerställa maximal glädje av vandringen. Vi övernattar i lokala byar, som gäster av byborna. Anläggningen är mycket grundläggande, men erfarenheten är definitivt unik. Vår första natt vandring går i en Zay by som heter Ta Van.

Dag 5: Trekking till Ban Ho Village (Hemvistelse) (B)
Vi fortsätter vår vandring, passerar genom många olika hilltribe byar längs vägen. På vår resa möter vi många av lokalbefolkningen. Black Hmong, Tay, Red Dao och Sa Pho är några av de många minoritetsgrupper som bosatt sig i denna avlägsna region. Vår andra natten av vandring är mest troligt spenderas i byn Ban Ho.

Dag 6: Ban Ho - Sapa (B, L, D)
Landskapet i norr är utan motstycke. Den Fan Si Pan rad ståtar Vietnams högsta berg och lånar en alpin känsla i områdena kring denna kulle station. Vi kompletterar vår vandring expedition på eftermiddagen och återgå till Sapa för en välförtjänt vila och en ordentlig dusch!

Dag 7: Sapa - Lao Cai - Hanoi (B, L)
En tidig start avgår Sapa som vi åter förbi gränsen staden Lao Cai och chef för kullarna mot öster. Vi besöker den livliga och färgstarka söndag marknaden i Bac Ha, utan tvekan ett av de mest färgstarka marknader i världen! HärVi ser många etniska minoritetsgrupper, men den dominerande är de passande namnet Flower Hmong. Alla dessa tillhör etniska minoriteter stammar bära sina olika dräkter och komma in till stan för att handla på detta en dag i veckan. För att återgå till Lao Cai, fånga vi över natten sover tåget för en åtta timmar natten resa tillbaka till Hanoi.

Dag 8: Hanoi (B)
Kommit tillbaka till huvudstaden, har vi fri dag att vandra runt och njuta av stadens andra attraktioner. En promenad runt Hoan Kiem Lake är ett bra sätt att se hur en stor del av livet i denna stad kretsar kring denna vackra kropp med vatten. Besök Ngoc Son templet och lära sig om legenden om jätten gyllene sköldpaddan, som en gång var bebodda sjön. Kanske efteråt, afternoon tea på Metropole Hotel? På kvällen finns det en möjlighet att njuta ett resultat av den unika Water Puppets.

Day9: Hanoi - Hue (B, L)
Överföra till flygplatsen för att fånga morgonflyget tillHue. Incheckning på hotellet vid ankomst och ta friska upp en stund. Denna lugna staden är känd för den magnifika arkitekturen av borgar, slott, kungliga gravar, pagoder och tempel byggda under Nguyen dynastin. Vi besöker de stora områden inklusive det kejserliga citadellet med Forbidden Royal City som i Peking. Gratis shopping i Dong Ba marknaden. Övernattning i Hue.

Dag 10: Hue
Morgon turné för att besöka den kungliga mausoleum för kejsar Tu Duc och den vackra Thien Mu Pagoda inte får missa. Vi inkludera dessa i en guidad båttur på Perfume River, som också ger oss en smak av det lugna landsbygden. Återvänder till staden besöker vi sedan Citadellet och den lila förbjudna staden. Övernatta i Hue.

Dag 11: Hue - Hoi An (B, L)
I morse vi ger oss in på en av Vietnams mest spektakulära bilfärder genom att korsa över Hai Van Pass, mot Danang. Vi fortsätter söderut till Non Nuoc Beach, njöt som en"R & R plats under Vietnamkriget, som ligger mot en bakgrund av den sensationella Marble Mountains. Vi besöker också dessa "berg", som består av fem toppar som faktiskt kalksten med marmor hällar och betraktas som sammanfattar de fem elementen: eld, vatten, jord, trä och metall. Historien om bergen är en rik en. De var en gång användes av Chams för religiösa ändamål, men på senare tid blivit en tillflyktsort för Viet Cong, med fri sikt över Danang flygbasen - på en gång den mest trafikerade flygplatsen i världen. Bra skor är nödvändigt, eftersom stigar mellan klipporna Ibland hala. Vårt mål i slutet av dagen är Hoi An. Det finns många street-sida kaféer och restauranger i Hoi An - idealiska platser för att avsluta dagen med provtagning av kulinariska läckerheter för den här staden.

Dag 12: Hoi An (B, D)
Hoi An var ursprungligen ett Cham hamnstad, men har påverkats genom århundradena genom en myriad av aktörer från rörligorganisationsenheter kulturer. Det finns ett klart kinesiskt utseende med pagoder och samlingslokaler utspridda längs de små gatorna. Hoi An var en gång en livlig hamn i århundraden gått före floden slammade igen. Idag mycket av det är en förtjusande bakvatten stad med en luft livlighet. Av lugnet och charmen i denna stad med sin låga kaklat hus gör det en av de mest förtjusande platser att besöka i Vietnam. Det är en ständig favorit hos våra resenärer och personal. En promenad tar oss för att se ett historiskt hus (tidigare hem till en framstående aktör), den japanska Covered Bridge, en kinesisk samlingssal och ett museum. Under en fri eftermiddag kan du njuta av en cykeltur på landet eller koppla av på den närliggande Cua Dai Beach.

Dag 13: Hoi An - Da Nang - Buon Ma Thuot (B)
Hämtning på flygplatsen i Buon Ma Thuot och kör ca 80 km till landsbygden byn Nam Ka innan gick de 3 sista km till vårt hem för natten. Vår värdfamilj i Rai by, somär ett Ede minoritet by. Vårt boende, ett traditionellt långhus-på-stylta av Ede grupp, är mycket enkel, men rena och bekväma.

Dag 14: Buon Ma Thuot - Rai by (B, L)

Vi hämtas på Buon Ma Thuot på eftermiddagen. Att köra omkring 80 km till landsbygden byn Nam Ka innan gick de 3 sista km till vårt hem för natten. Vår värdfamilj i Rai by, som är en minoritet Ede by. Vårt boende, ett traditionellt långhus-på-stylta av Ede grupp, är mycket enkel, men rena och bekväma.

Dag 15: Nam Ka skog - Buon Triet Lake - Jatu (B)
Idag har vi en hel dag för vandring genom gröna skogar till härliga Buon Triet sjön. Vandringen är 18 km men graderas lätt och temperaturen fortfarande är ganska bekväma. Vi plockas upp av trampbåtar och njut av en tur i denna vackra sjö innan du njuter av en eftermiddag simma. I kväll spenderas i Jatu by där våra värdar belong till M'Nong minoriteten.

Dag 16: Jun by - Lak sjö - M'lieng by (B)
Vi kommer att ta privat transport till juni by. Njuter av en tur över Lak sjön elefant till M'Lieng by. Rundvandring i byn för att upptäcka det dagliga livet för etniska minoriteter i de centrala högländerna. Tillbaka till juni byn med båt. I kväll tillbringas på ett hotell i Buon Ma Thuot där du kan ta nöjen i en varm dusch. På natten, du tar en promenad på gatorna och njuta av bästa kvalitet kaffe i Vietnam.

Dag 17: Buon Ma Thuot - Kon Tum (B)
Det finns några intressanta saker att göra i morse. Besök Etnologiska museet där vi kan se många saker kommer från det dagliga livet för etniska minoriteter i Vietnam såsom kläder, odlade verktyg, musikinstrument ... Vi fortsätter vidare till Khai Doan Pagoda, den sista av Nguyen dynastin i det centrala höglandet. Arkitekturen i detta Pagoda är blandad mellan långhus-on-styltor av Ede grupp och traditionella hus i Hue. Besök Buon Ma Thuot livliga regional marknad. Du kan köpa några souvenirer innan de kör bil till Kon Tum på eftermiddagen. Övernattning på hotell i Kon Tum.

Dag 18: Kon Tum - Kon Ko Tu by (B, L)
Besök Big Seminary, Träkyrkan och kör till Kon Ko Lor II by. Start vandring genom Kon Ko Ri by, över ris och sockerrör områden. Du kommer att träffa Bana etniska människor och upptäcka arkitekturen i Rong hus som ser ut som en yxa som pekar in i himlen. Senare på eftermiddagen, njut av en tur på floden med gummibåten till Kon Ko Tu by. I kväll spenderas i Rong hus som tillhör den Bana minoriteten.

Dag 19: Dakto - Plei Phun - Plei Ku (B, L)
Den privata transporter kommer att ta oss till Dak till. Gå över en hängbro att besöka några byar Se Dang minoritet. Tillbaka till Kon Tum och transport till Plei Ku. Besök Phun by, en traditionellbyn Jarai etnisk grupp med en typisk kyrkogården i det centrala höglandet. Gravarna är dekorerade av trä statyer. Går vidare till T'nung sjön före kontrollen på hotell i Plei Ku.

Dag 20: Plei Ku - Qui Nhon (B, L)
Idag kör vi till Quy Nhon via motorväg No.19 med mellanlandning på en Khe att besöka den tidigare grunder: 1. Bn 7. CAV Base Camp, 3. BDE "Garry Owen" Base Camp, ser West från 3. BDE, The Barrier Line, 1 / 9 CAV området och Manyang passerar, äta lunch på vägen. Fortsätt till Quy Nhon. Övernattning på Beach Resort i Quy Nhon.

Dag 21: Qui Nhon - Nha Trang (B)
Morgon avresa till stranden staden Nha Trang från Highway 1, stannar vid någon punkt som intresserar dig på vägen. Komma fram till Nha Trang, incheckning. Fri kväll för att strosa runt i staden. Övernattning i Nha Trang stad.

Dag 22: Nha Trang (B)
God morgon, kommer vi att ta egen båt resa för att besöka Mun ön. Seamat lunch serveras ombord. Gratis för bad, avkoppling. Kommer tillbaka till din stad på ungefär 04: 00pm i eftermiddag. Övernattning på hotell i Nha Trang stad.

Dag 23: Nha Trang - Ho Chi Minh City (B)
Gratis på fritiden till överföring till flygplatsen för att ta flyget till Saigon - Vietnams största stad har ett spännande surr som miljontals människor rusa runt på i vardagen. Vi får se ett historiskt enande Palace och några bra exempel på fransk kolonial arkitektur bekvämt från en cyclo. Du kommer att bli fritt resten av dagen för att göra din egen prospektering för att upptäcka staden. Övernattning i Saigon.

Dag 24: Ho Chi Minh City Avresa (B)

Gratis på fritiden till överföring till Tan Son Nhat flygplatsen för att ta avgång flykt framåt. Home Sweet Home. Slut på tjänsten.

Tour Included:
 • Boende (dubbelrum delning)
 • Privat ta upp och flytta (A / C van)
 • Engelsktalande guide
 • Måltider enligt turné program
 • Avkastning tåg (Nattåg)
 • Alla ingång, tillstånd och besökande avgifter
Tour excluded:
 • Visa ansökningsavgiften & viseringsavgifter
 • Avreseflygplats skatt
 • Måltider som inte anges i programmet
 • Alla andra internationella flygningar
 • Personlig reseförsäkring
 • Alla personliga utgifter
 • Alla gratifikationer och tips till förare och guide

Tour Price(Price per Person in US $)
Type Number of Travellers Internet Price

CONTACT US FOR BEST PRICE!!!

*Note: Number of Person in Group/Pax Tour cost per Person (in US $)

 

Book Now!

See English version and send enquiry to us Vietnam Tour from North to South 24 days / 23 nights

Your Name : (*)  
From (Email Address) : (*)    
Your Tel :
To :
Subject : (*)
Booking message : (*)
 

(Please leave us a message, you will get our responses within 12 hours.)Indochina Tours

Vietnam Tours

Halong Cruises

VIETNAM

halong bay cruises

Halong Bay

mekong delta cruises

Mekong Delta Cruises

sapa tours

SAPAVietnam