Bäst av Vietnam Discovery 9 Dagar

Tour Code : ETV2049
Destination : Hanoi-Halong Bay - Da Nang- Hoi An- Hue- Ho Chi Minh City- Tay Ninh/Cu Chi
Start City : Hanoi
Activity :  
Duration :  9 dagar / 8 nätter

Start Price :   Contact us! US $ See English version and send enquiry to us Best of Vietnam Discovery 9 Days
 

Tour Descption:
Hanoi City sightseeing inklusive Litteraturens tempel, en pelare Pagoda Halong Bay kryssning på en traditionell träbåt med lunch Danang City sightseeing Cham Museum Non Nuoc Beach Marble Mountains Hoi An City sightseeing och flodkryssning Hue City tour Ho Chi Minh City City sightseeing inklusive War Remnants Museum

Gallery:

Hanoi

Hanoi

Halong

Halong

Hue

Hue

Hoian

Hoian

Danang

Danang

Hochiminh City

Hochiminh City

Hochiminh City

Tour Itinerary :
Dag 1 Ankomst Hanoi, Vietnam
Vid ankomsten möts du och privat överföras till ditt hotell att välja. Resten av dagen är fri att slappna av.

Dag 2 Hanoi
Hanoi är en stad med sjöar och parker med en franska inflytandet från kolonialtiden. Med mindre trafik och trafikstockningar än många andra asiatiska CITES är det en attraktiv stad för att starta Vietnam äventyr. Din dag med sightseeing omfattar Litteraturens tempel, som grundades år 1070 e.Kr., och den äldsta skolan i landet. Sedan vidare till Hoan Kiem sjön, med sina Tortoise Tower, Operahuset, som byggdes mellan 1901 och 1911, och den ena pelaren Pagoda, en teknik undra. Du kommer också njuta av en dockteater vatten. (BL)

Dag 3 Halong Bay Excursion
Drive
genom landskapet till vackra Halong Bay, ett världsarv. Denna stora viken är beströdd med mer än 3.000 kalksten toppar stiger upp ur havet. Din kryssning i Halong Bay på en traditionell träbåt kommer att utforska de många grottor och holmar, och glida genom den flytande byarna på fiskarna och pärla jordbrukare som lever på viken. (BL)

Dag 4 Hanoi - Danang eller Hoi An
Transfer till flygplatsen för flyget till Danang. Vid ankomsten möts du och tagit på sig en privat rundtur i staden, inklusive den Cham Museum, ett friluftsmuseum av några av världens finaste skulpturer av Champa civilisationen. Du kommer också att besöka Kina Beach, blev känd genom TV-serien, och det område där amerikanska trupperna kom för vila och avkoppling under kriget. Din sista stopp är det vackra Marble Mountains, fem toppar som representerar de fem elementen i universum. Sedan överföra till ditt hotell i Danangeller Hoi An. (B)

Dag 5 Hoi An Excursion
Från Danang, söderut till Hoi An, en pittoresk stad vid floden som var en stor hamn från den 17 till den 19: e talet. Djupgående privat sightseeing kommer att innehålla många av de tempel och pagoder, Tran Familj kapell byggt mer än 200 år sedan, Quan Thang House, ett av stadens äldsta hus, Phung Hung House, där en familj har bott i mer än åtta generationer och mycket mer. Du kommer också att ske längs den Thun Bon floden till byn Kim Bing, hem för många träarbetare och skeppsbyggare. (B)

Dag 6 Danang eller Hoi An - Hue
Resan norrut över Truong Son bergen, en region i skarp skönhet och vackra vyer. Vid ankomsten i Hue, turné den gamla kejserliga staden, som byggdes i början av 19. Århundradet. Inom dess väggar är många palats och tempel samt ett bibliotek och museum. Du kommer också att se den förbjudna Purple City, en kopia av Beijings Förbjudna staden, som var reserverade feller personliga bruk av kejsaren och hans tjänare. (BL)

Dag 7 Hue - Ho Chi Minh City
Transfer till flygplatsen för flyg till Ho Chi Minh City, Vietnams största och mest färgstarka stad. Privat sightseeing ingår Reunification Palace, kallad Independence Palace före Saigons (numera Ho Chi Minh City) i 1975, kriget lämningar Museum, Bih Tay marknaden, Jadekejsaren Pagoda, och mycket mer. Din kväll är gratis. (BL)

Dag 8 Ho Chi Minh City
En hel fri dag i denna härliga stad. Din lokala värden kommer att vara en mängd information om saker att se och göra, favoritrestauranger och de bästa ställena att handla. Det finns flera valfria utflykter att välja mellan, inklusive Cu Chi tunnlarna, ett nätverk av tunnlar byggda under Vietnamkriget ansluta ledningsplatser, sjukhus, skyddsrum, och fabriker vapen för Viet Cong. Efteråt besök Tay Ninh, hem till Caodai stora templet, en av de mest slåendestrukturer i hela Asien. Det finns också en valfri utflykt till Mekongdeltat som innehåller en kryssning och lunch. (B)
Dag 9 Avresa Ho Chi Minh City
Transfer till flygplatsen för din hemresa. Du kommer tillbaka till ditt hemland. (B)
Tour Included:
- Boende
-Båttur i Halong Bay
-Måltider som nämns i programmet
-Mineralvatten + kall handduk
-All överföring och guide (engelska / franska)
-Inträde
Tour excluded:
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter såsom drycker från baren
  • Drickspengar
  • Pre-post boende i Hanoi

Tour Price(Price per Person in US $)
Type Number of Travellers Internet Price

CONTACT US FOR BEST PRICE!!!

*Note: Number of Person in Group/Pax Tour cost per Person (in US $)

 

Book Now!

See English version and send enquiry to us Best of Vietnam Discovery 9 Days

Your Name : (*)  
From (Email Address) : (*)    
Your Tel :
To :
Subject : (*)
Booking message : (*)
 

(Please leave us a message, you will get our responses within 12 hours.)Indochina Tours

Vietnam Tours

Halong Cruises

VIETNAM

halong bay cruises

Halong Bay

mekong delta cruises

Mekong Delta Cruises

sapa tours

SAPAVietnam